Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Η αιχμή της Παπακώστα για την επίθεση στην πρεσβεία του Ιράν. ΤΙ ψάχνεις κυρία μου; Παιδιά υπουργών, βουλευτών της κυβέρνησης που ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ είναι. Ρώτα Δραγασάκη. Κυρίτση, Κουράκη κ.λ.π. ΒΙΝΤΕΟ

«Θα αξιολογήσουμε τα πραγματικά περιστατικά και νομίζω ότι είναι διαδικασίες οι οποίες κινούνται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις» δήλωσε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα, σε ερώτηση του τηλεοπτικού σταθμού STAR για το περιστατικό έξω από την Πρεσβεία του Ιράν....
  «Προφανώς πρέπει να αξιολογήσουμε το πλαίσιο φύλαξης στόχων, αυτό είναι το πρώτο. Προφανώς αξιολογώντας το περιστατικό, θα δούμε, θα αξιολογήσουμε τα πραγματικά περιστατικά και νομίζω ότι είναι διαδικασίες οι οποίες κινούνται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις.  Το τρίτο που θέλω να πω είναι ότι, προς χάριν της επικοινωνίας, ζημιώνεται ως μη όφειλε, πολύ η εικόνα της χώρας από κάποιους οι οποίοι βλέπω ότι έχουν υιοθετήσει παλαιοκομματικού τύπου συμπεριφορές, προκειμένου να επιτύχουν αυτή την επικοινωνία. Ζημιώνοντας, πάρα πολύ την εικόνα της χώρας.», είπε η υφυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου