Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Αντιδράσεις για την απρέπεια Πολάκη να στοχοποιήσει τον Συνολάκη δίνοντας την διεύθυνσή του

synolakis-pollakis_main01

«Είναι ίδιον τέτοιων ανθρώπων είτε να μην αντιλαμβάνονται το μήνυμα είτε να επιλέγουν να το αγνοούν, πυροβολώντας τον αγγελιοφόρο», λέει ο ακαδημαϊκός και προσθέτει ότι δεν θα ανεχθεί εκφοβισμούς και απειλές 

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απρέπεια του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, να στοχοποιήσει τον καθηγητή Κώστα Συνολάκη αναρτώντας στο Facebook τη διεύθυνση του σπιτιού του. Προηγήθηκε προσπάθεια αποδόμησης της ακαδημαϊκής του καριέρας από τον ίδιο, μετά την έκθεσή του για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Συγκεκριμένα με δύο αναρτήσεις του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επιχειρεί αφενός να απαξιώσει τον εγνωσμένου κύρους καθηγητή, αφετέρου για λόγους που ουδείς γνωρίζει δίνει τη διεύθυνση του σπιτιού του επικαλούμενος ένα... φυτό που έχει αναρριχηθεί στο στύλο της ΔΕΗ.
Συγκεκριμένα στην ανάρτησή του ο Παύλος Πολάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κύριε Συνολάκη!!!!
Πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά κανονίστε να καθαρίσετε το στύλο της ΔΕΗ έξω απο το σπίτι σας στη [...] απο τα Φυτα και τις κρεββατινες σας γιατι κινδυνεύετε απο ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής η απο φωτιά σε περίπτωση ζέστης.
Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξερω αν θα προλάβετε να εκκενώςετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά ......,,,»
vleee

Ο Κώστας Συνολάκης, πρόεδρος της τάξης των Φυσικών Επισημών της Ακαδημίας Αθηνών και καθηγητής Φυσικών Καταστροφών στο Πολυτεχνείο Κρήτης, δήλωσε στο protothema.gr:

«Γνωρίζω προσωπικά τον κ.Μητσοτάκη και τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Οταν με κάλεσε και μου ζήτησε να προετοιμάσω μία έκθεση μαζι με μια ομάδα έγκριτων επιστημόνων για τα αίτια της ανείπωτης αυτής εθνικήςε τραγωδίας και για τα όσα πρέπει να γίνουν στο μέλλον για να μην ξαναθρηνήσει η πατρίδα μας τόσο άδικα, και τόσο αναίτια νεκρούς, ανταποκρίθηκα άμεσα. Το θεώρησα, ως ακαδημαϊκός, ως επιστήμονας και πρωτίστως ως Ελληνας πολίτης, χρέος προς την πατρίδα μου και κυρίως χρέος προς τους συνανθρώπους μας που τόσο αδόκητα έχασαν τους οικείους τους.

Εκφοβισμούς, απειλές, πάσης φύσεως κουτσαβακίστικες και φασίζουσες συμπεριφορές και ιδιότυπες προγραφές σε βάρος εμού και της οικογένειάς μου δεν πρόκειται να ανεχθώ. Βέβαια, είναι ίδιον τέτοιων ανθρώπων είτε να μην αντιλαμβάνονται το μήνυμα είτε να επιλέγουν να το αγνοούν, πυροβολώντας τον αγγελιοφόρο».

Στη χθεσινή ανάρτησή του κ. Πολάκη αντέδρασε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.
«Αριστερο-ακροδεξιό καθεστώς με πρακτικές και νοοτροπία υποκόσμου», χαρακτηρίζει το συμβάν ο κ. Ρωμανός.

«Υπουργός δίνει στη δημοσιότητα τη διεύθυνση διεθνώς αναγνωρισμένου επιστήμονα που στοχοποιεί, επειδή τα επιστημονικά του συμπεράσματα επιβεβαιώνουν το αυτονόητο, γκρεμίζοντας την προπαγάνδα τους. Αριστερο-ακροδεξιό καθεστώς με πρακτικές και νοοτροπία υποκόσμου. Ελλάδα 2018», αναφέρει στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου