Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Φανταστείτε δεκάδες, εκατοντάδες χιλιάδες Πολακηδες να μας κυβερνούν!

Οχι δεν ειναι μυθοπλασια, παραλιγο να ειχε γινει πραγματικοτητα 70 χρονια πριν, στον εμφυλιο οταν στο παραλιγο σωθηκαμε απο τους φασιστοκομμουνιστες! Αυτα για να βλεπουν και να μαθαινουν οι νεωτεροι που συμβιβαζονται με την ιδεα οτι οι απανταχου Πολακηδες οπως σημερα το παιζουν κατ'αποκλειστικοτητα δημοκρατες, ετσι εκαναν και οι προγονοι τους κομμουνιστοσυμμοριτες. Η δημοκρατια δυστυχως μεσα απο την μεταπολιτευτικη διαφθορα που εφεραν οι δηθεν δημοκρατες, ανεθρεψε Πολακηδες, Καρανικες και ολου του κοσμου τα σουργελα που βγαινουν και υβριζουν ασυστολα προς καθε κατευθυνση και σε οποιον διαφωνει μαζι τους, απλα και μονο γιατι απο τα γενοφασκια τους εχουν μαθει να τραμπουκιζουν. Βεβαια και η τυφλη και κωφη δικαιοσυνη εχει μεγαλη ευθυνη σε αυτη την εκτροπη γιατι δεν λαμβανει αυτεπαγγελτα μετρα καθοτι ολη αυτη η βωμολοχια, απειλες, υβρεις δεν προερχεται απο καποιο απλο πολιτη αλλα απο μελος της κυβερνησης που ξεκαθαρα στοχευει στον εθνικο διχασμο με τις ευλογιες βεβαιως του αρχηγου Τσιπρα και του επιτελειου του. Οταν ερθει η ωρα να φυγουν απο την εξουσια αυτη η τακτικη του διχασμου θα ενταθει, θα θελησουν να αφησουν καμμενη γη πισω τους, γιαυτο να ειμαστε ολοι προετοιμασμενοι και να μην υποτιμουμε τον γραφικο αναθεματιστη υβριστη Πολακη και ολους τους αλλους ομοιους του.

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου