Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

«ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ… ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ! (Και ποιός είπαμε σας ΕΤΟΙΜΑΣΕ όλα αυτά τα 'πλακάτ';) ФΩТО



ΟΧΙ, ΟΧΙ, Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ, ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΑΧΩΡΗ, ΟΥΤΕ
ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΛ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΕΟ ΔΕΛΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ...ΟΜΟΝΟΙΑΣ !
«Μεγάλη αντιφασιστική» συγκέντρωση, στην Ομόνοια, είχαν εξαγγείλει για то Σάββατο η ΑΝΤΑΡ-CIA, o ΣΥΡΙΖΑ και οι λοιπές παρακρατικές δυνάμεις...
για την επέτειο των 5 χρόνων από τον θάνατο του Φύσσα, αλλά όπως μπορούμε να δούμε και στην φωτογραφία, το αποτέλεσμα ήταν… άκρως απογοητευτικό.
Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά και η απουσία ελληνοφώνων από την «μεγάλη» συγκέντρωση – εκτός από τους διοργανωτές και τα μέλη της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα.



Όσο, λοιπόν, πλησιάζει ο φακός τους «τρεις κι ο κούκος» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, τόσο διαπιστώνεται πως μαντιλοφορούσες και μικρά Πακιστανάκια επιστρατεύτηκαν προκειμένου να καλύψουν το «χαίρε βάθος αμέτρητον» της αποτυχημένης διαδήλωσης!


Γιατί άρα γε απουσίασαν οι πολλοί «αλληλέγγυοι» από την «μεγάλη» συγκέντρωση; Κατάλαβαν την κοροϊδία ή μήπως καθυστέρησαν τα… μισθά – που’ λεγε και η συγχωρεμένη Σαπφώ Νοταρά; Δείξτε… υπομονή και κατανόηση συντρόφια! 

Τόσα εκατομμύρια κόστισε η μεταφορά και η διαμονή στην Θεσσαλονίκη 7.000 αστυνομικών, 67 διμοιριών των ΜΑΤ, αστυνομικών ελικοπτέρων, drones, πρακτόρων της CIA και του FBI και… «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» για την προστασία της πρωθυπουργάρας σας! 

Που να περισσέψουν λεφτά για σας;

[Πηγή:'εθνικισμός']

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου