Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΑΓΡΙΟ σχόλιο Τζήμερου για τον νεκρό Φύσσα: Ήταν φασίστας, τροβαδούρος του μίσους, σαν τους δολοφόνους του. ΤΙ τραγουδούσε το θύμα; ΦΩΤΟ - ΣΤΙΧΟΙ

Αποτέλεσμα εικόνας για Απαράδεκτο σχόλιο Τζήμερου για τον νεκρό Φύσσα: Ήταν φασίστας, τροβαδούρος του μίσους, σαν τους δολοφόνους τουΜε ένα ακόμη ακραίο (?) σχόλιο του ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά!» και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Θάνος Τζήμερος, στη μνήμη του νεκρού Παύλου Φύσσα, που έπεσε νεκρός στις 18 Σεπτεμβρίου, από το μαχαίρι του Γιώργου Ρουπακιά, τον εξίσωσε με τους δολοφόνους του. Ειδικότερα, ο Θάνος Τζήμερος έγραψε στα social media:...
 
«ΤΙ ΗΤΑΝ Ο #ΦΥΣΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ;
Τι είσαι όταν σε δολοφονούν φασίστες; Θύμα των φασιστών. Είσαι αυτομάτως και αντιφασίστας; Όχι βέβαια. Η ιδιότητα του θύματος δεν συνεπάγεται αυτόματα καμμία άλλη. Ο #killahP ήταν φασίστας, τροβαδούρος του μίσους, σαν τους δολοφόνους του».



ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΕΙΠΑΜΕ;
Τι είσαι όταν σε δολοφονούν φασίστες; Θύμα των φασιστών. Είσαι αυτομάτως και αντιφασίστας; Όχι βέβαια. Η ιδιότητα του θύματος δεν συνεπάγεται αυτόματα καμμία άλλη. Ο ήταν φασίστας, τροβαδούρος του μίσους, σαν τους δολοφόνους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου