Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018


Κηφισιά, 18 Σεπτεμβρίου 2018
Δελτίο Τύπου Νο 3
Ο Δημοτικός Συνδυασμός  «Νέα Λαμπρή Εποχή» για την Κηφισιά, συνεχίζει πυρετωδώς την προετοιμασία του για την μεγάλη νίκη στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, που θα αλλάξουν την όψη του Δήμου και θα ικανοποιήσει όλους τους Δημότες μας.
Πρώτη συγκέντρωση των συνεργατών και υποψηφίων του Συνδυασμού, μετά την ανακοίνωση ιδρύσεως του Συνδυασμού μας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Μουσείο Δροσίνη.
Δηλώνουμε υπεύθυνα ότι μία από τις πρώτες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν θα αναλάβουμε την Διοίκηση του Δήμου με Δήμαρχο τον αειθαλή και εικίνητο Νίκο Αναγνωστάτο, θα είναι η εφαρμογή μιας μελετημένης πλήρους αστυνόμευσης  της Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης, έτσι ώστε οι κάτοικοι θα αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς από Διαρρήξεις, Ληστείες και Εγκλήματα κάθε
είδους και μορφής, που ανησυχούν και φοβίζουν δικαιολογημένα τους Δημότες μας. Θα μπορούν να κοιμούνται με ανοιχτά παράθυρα, όπως λέω για έμφαση του εγχειρήματός μας.
Η αστυνόμευση αυτή θα επεκταθεί και στους χώρους των Σχολείων και του περίγυρού τους, ώστε να αποτρέπονται οι εξωσχολικές ενοχλήσεις ύποπτων ατόμων πολλαπλών κινδύνων.
Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου