Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Γεωργιάδης: Η συνέντευξη Μανιαδάκη πλήττει απολύτως την αξιοπιστία των Εισαγγελέων Διαφοράς-Δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω τίποτε άλλο…

«Η συνέντευξη Μανιαδάκη δημιουργεί ζητήματα πλήρους ακυρότητας της όλης διαδικασίας, πλήττει απολύτως την αξιοπιστία των Eισαγγελέων Διαφοράς και αφήνει βαριά σκιά, ότι δυστυχώς και αυτοί ενέχονται σε σκευωρία κατά του πολιτεύματος».
Τα παραπάνω τονίζει ο αντιπρόεδρος της  Άδωνις Γεωργιάδης σε δήλωση του στο liberal.gr λίγη ώρα μετά τη συνέντευξη-"βόμβα" του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα για την υπόθεση της Novartis και νυν διωκόμενου, Νίκου Μανιαδάκη.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης προαναγγέλλει ότι ήδη εξετάζει όλα τα επόμενα νομικά του βήματα και καταλήγει σημειώνοντας ότι τελικά η υπόθεση «Novartis εξελίσσεται ήδη στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αλλά όχι για τους λόγους που έλεγε η κυβέρνηση στην αρχή».

Ολόκληρη η δήλωση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Η σημερινή συνέντευξη του κ. Μανιαδάκη, οπού κατηγορεί ευθέως τους εισαγγελείς διαφθοράς για εκβιασμό του, με στόχο την ενοχοποίηση πολιτικών, και συγκεκριμένα του πρώην πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά του νυν Διοικητή  Τραπέζης της Ελλάδας, Γ. Στουρνάρα και την δική μου, δημιουργεί ζητήματα πλήρους ακυρότητας της όλης διαδικασίας, πλήττει απολύτως την αξιοπιστία των εισαγγελέων διαφοράς και αφήνει βαριά σκιά, ότι δυστυχώς και αυτοί ενέχονται σε σκευωρία κατά του πολιτεύματος. Με τους νομικούς μου συμβούλους θα εξετάσω όλα τα επόμενα νομικά μου βήματα.

Η υπόθεση Novartis εξελίσσεται ήδη στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης, αλλά όχι για τους λόγους που έλεγε η κυβέρνηση στην αρχή».

«Δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω τίποτε άλλο…»

«Δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω τίποτε άλλο…» σχολίασε με νόημα στο Twitter τις δηλώσεις του κ. Μανιαδάκη, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου