Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

ΤΙ λέγαμε; ΝΑ και το επόμενο προδοτικό βήμα. Επίσημη δήλωση ΣΥΡΙΖΑ: «Να κάνουμε στα Δωδεκάνησα την ίδια συμφωνία όπως με Σκόπια»



Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει στα Δωδεκάνησα την ίδια συμφωνία με Πρέσπες! Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται η αναφορά του κ. Ηλία Καματερού πως θα ήθελε και για τα Δωδεκάνησα μια συμφωνία με την Τουρκία αντίστοιχη της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εκλέγεται στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα δήλωσε:...
 
«Mακάρι να είχαμε και εμείς μια Συμφωνία των Πρεσπών.  Σας ζηλεύουμε εσάς τους Μακεδόνες.  Έχετε εσείς πρόβλημα ασφάλειας;  Σε μας πετάνε αεροπλάνα και γίνονται αερομαχίες.  Έχετε πρόβλημα με τα σύνορα;  Εμάς διεκδικούν τα νησιά μας και συνεχώς ζητούν περισσότερα.  Εμείς έχουμε πρόβλημα δραστηριοτήτων που εσείς δεν έχετε.  Οι ψαράδες δεν μπορούν να πάνε να ψαρέψουν στα Ίμια γιατί αντιμετωπίζουν τούρκικα πλοία»  Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου