Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Παραίτηση απο .. Μουσαμά. Υπέβαλλε την παραίτησή της η -"ΑΤΡΟΜΗΤΗ" κυνηγός ληστών, τρομοκρατών κ.λ.π.- Κ.Παπακώστα - Δεν την δέχτηκε ο Α.Τσίπρας

Υπέβαλλε την παραίτησή της η Κ.Παπακώστα - Δεν την δέχτηκε ο Α.Τσίπρας

Την παραίτησή της στον πρωθυπουργό υπέβαλλε η αναπληρώτρια υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα γιατί όπως αναφέρει δέχθηκε απειλές για την ζωή της.  Η κα Κατερίνα Παπακώστα υπέβαλλε την παραίτησή της στον Αλέξη Τσίπρα την Δευτέρα... το βράδυ λέγοντας ότι δέχθηκε απειλές για την ζωή της και για να δείξει ότι όσα γράφονταν περί ανταλλαγμάτων δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.   Ο κ. Τσίπρας δεν έκανε δεκτή την παραίτηση της κας Παπακώστα, στην οποία σύμφωνα με πληροφορίες είχαν αποσταλεί φωτογραφίες με την ίδια χτυπημένη άσχημα στο πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου