Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Δημοσκόπηση Marc: Αυτοδυναμία για τη ΝΔ με 158 έδρες - 66% «όχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών


Σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία Marc για το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής παρουσιάζει αυτοδυναμία για τη ΝΔ με 158 έδρες και 8,9 μονάδες τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Επίσης, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 66% των πολιτών λέει «όχι» στη Συμφωνία των Πρεσπών, με ένα ποσοστό 67,4% να ζητά τη διεξαγωγή εκλογών το αργότερο έως τον Μάιο.

Η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ένα 32%, το οποίο, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, της δίνει αυτοδυναμία με 158 έδρες, και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται 8,9 μονάδες πίσω, με ποσοστό 23,1%.

Στην τρίτη θέση βρίσκονται μαζί, με 6,4%, το Κίνημα Αλλαγής και η Χρυσή Αυγή, ενώ το ΚΚΕ είναι το πέμπτο - και τελευταίο, κατά τη δημοσκόπηση- κόμμα που θα βρίσκεται στην επόμενη Βουλή, συγκεντρώνοντας ποσοστό 5,9%.

Μεγάλοι χαμένοι εμφανίζονται και σε αυτή τη δημοσκόπηση οι ΑΝΕΛ και το Ποτάμι, με το κόμμα του Πάνου Καμμένου να συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 1,4% και το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη να βρίσκεται λίγο υψηλότερα, με ποσοστό 1,9%.

Η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει ποσοστό 2,3%, ενώ η Ελληνική Λύση βρίσκεται μόλις κατά 0,1 μονάδα κάτω, με 2,2%. Τέλος, η ΛΑΕ συγκεντρώνει 1,2% και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%. «Δεν γνωρίζω/δεν απαντώ» απάντησαν οι πολίτες σε ποσοστό 14,2%

ΝΔ 32%

ΣΥΡΙΖΑ 23,1%

Κίνημα Αλλαγής 6,4%

Χρυσή Αυγή 6,4%

ΚΚΕ 5,9%

Ένωση Κεντρώων 2,3%

Ελληνική Λύση 2,2%

Ποτάμι 1,9%

ΑΝΕΛ 1,4%

ΛΑΕ 1,2%

ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου