Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ολική συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές δείχνει νέα δημοσκόπηση – Ο λαός «στέλνει» τους εθνομηδενιστές στα σπίτια τους


Όπως όλα δείχνουν ο ΣΥΡΙΖΑ και η εθνομηδενιστική πολιτική του είναι χαμένοι από χέρι στις επερχόμενες Ευρωεκλογές. Ο λαός δεν μπορεί να συγχωρέσει τα ολέθρια λάθη, το ξεπούλημα της ηθικής και τον εθνικό εξευτελισμό μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Προβάδισμα 9,2% στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές δίνει δημοσκόπηση της Metron Analysis για το Βήμα της Κυριακής.
Συγκεκριμένα η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 27,1% έναντι 17,9% που συγκεντρώνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Στην τρίτη θέση βρίσκεται το Κίνημα Αλλαγής με 5,8% και ακολουθούν:

– Χρυσή Αυγή με 5,3%,
– ΚΚΕ με 4,8%,
– Οικολόγοι Πράσινοι με 2,3%,
– Το Ποτάμι με 1,5%,
– Λαϊκή Ενότητα και ΛΑΟΣ με 1,2
– ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων και ΜεΡΑ25 με 1,1%.
– Άλλο κόμμα επιλέγει το 4,6%


Το ποσοστό των αναποφάσιστων ανέρχεται στο 11,6% ενώ «δεν θα ψηφίσω» απαντά το 7,6% και «άκυρο/λευκό» επιλέγει το 3,6%.

Στην εκτίμηση ψήφου για τις βουλευτικές εκλογές η ΝΔ έχει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα με 36,8% έναντι 26% του ΣΥΡΙΖΑ. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με 7,5% και ακολουθούν Κίνημα Αλλαγής με 7,4%, ΚΚΕ με 6,2%, Ένωση Κεντρώων με 1,8%, Λαϊκη Ενότητα με 1,7%, Το Ποτάμι με 1,5%, οι ΑΝΕΛ με 1,4% και ΜεΡΑ 25 με 1,3% ενώ άλλο κόμμα επιλέγει το 6,3%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου