Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Έλληνας θα πούλαγε ποτέ την Μακεδονία;;;

Τώρα που πάτε να ψηφίσετε να θυμάστε κάτι πολύ απλό ώστε να πάρετε την σωστή απόφαση σύμφωνα με το πατριωτικό σας καθήκον και εθνικά συμφέροντα, φυσικά αν είστε έλληνες και όχι γερμανοί, αλβανοί, μουσουλμάνοι ή αφρικάνοι με ελληνική υπηκοότητα…

Αν είστε αλοδαποί στην ψυχή, εάν ζείτε στην Ελλάδα και θέλετε η χώρα όπου ζείτε να πάει μπροστά χωρίς να ζητιανεύει, να διαμελειτε και να σβήνει με γοργούς ρυθμούς, πρέπει να γνωρίζετε ότι κανένας έλληνας πολιτικός δεν θα πουλαγε την Μακεδονία.
Όλοι αυτοί που ψήφισαν το ξεπούλημα της Μακεδονίας με μπροστιάρη τον Τσίπρα, τον τελευταίο προδότη του έθνους μας, ανήκουν σε λέσχες και μυστικές εταιρείες.
Ο ελληνισμός έχει πολεμηθεί πάντα εκ των έσω, από την εποχή και του Καποδίστρια, όταν εκτελέστηκε από τα μέλη των μυστικών εταιρειών 48 ημέρες μετά την εμφάνιση της εγκύκλιου, ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 4286.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου