Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Θρίλερ για τον Κ. Μπακογιάννη: Δέχτηκε επίθεση από άπλυτους αναρχοαλήτες σε ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα – Αναστάτωση και τρόμος για θαμώνες και κατοίκους της περιοχής (βίντεο)


Επεισόδιο με «μπαχαλάκηδες» να προκαλούν τον υποψήφιο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, βρίκεται σε εξέλιξη σε ταβέρνα στα Άνω Πετράλωνα. 

PHOTO-2019-05-28-22-37-17
Ο κ. Μπακογιάννης δειπνούσε μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους Λευτέρη Σκιαδά και Νίκο Αβραμίδη σε ταβέρνα της περιοχής...
όταν η παρουσία του έγινε αντιληπτή από καταληψίες της πλατείας Μερκούρη, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο σημείο και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα ακόμα και υπέρ του Δημήτρη Κουφοντίνα.  Κάτοικοι της περιοχής και θαμώνες του καταστήματος διαμαρτυρήθηκαν στους αντιεξουσιαστές, με τον κ. Μπακογιάννη να παραμένει αμετακίνητος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν προτίθεται να φύγει από το σημείο, προτού ολοκληρώσει το δείπνο του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου