Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Συντριπτική ήττα για Καμμένο, Λεβέντη και Ποτάμι

Ποσοστά που κινούνται πάνω και κάτω του 1%
Πολύ χαμηλά κινούνται τα ποσοστά των Ευρωεκλογών για τα τρία κόμματα της Βουλής, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων και Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Η ήττα για τα τρία αυτά κόμματα είναι άκρως συντριπτική και ειδικά για τον πάλαι ποτέ κυβερνητικό εταίρο, Πάνο Καμμένο, ο οποίος καταγράφει ποσοστό μόλις 0,79% (ενσωμάτωση 33,7%)!
Από την άλλη το Ποτάμι φτάνει στο 1,69% και η Ένωση Κεντρώων στο 1,46%.

Την ώρα που οι κοινοβουλευτικές ομάδες και των τριών κομμάτων παραπαίουν – ή έχουν ήδη διαλυθεί τελείως  - μετά και από αυτά τα ποσοστά είναι αμφίβολη πλέον η συμμετοχή τους στην επόμενη Βουλή μιας και πλέον οι εθνικές εκλογές είναι κοντά, ύστερα από την προκήρυξή τους από τον πρωθυπουργό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου