Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Νέα αιματηρή επίθεση στο κέντρο της "Ασφαλούς" Αθήνας από μέλη της «αλβανικής μαφίας»


Ανησυχία επικρατεί στην ΕΛ.ΑΣ. για νέο κύκλο αιματηρών επιθέσεων, μεταξύ κυρίως Αλβανών ποινικών που ίσως συνδέονται και με την «μαφία του Κορυδαλλού».Το τελευταίο συμβάν αφορά στον τραυματισμό, το βράδυ της Κυριακής κοντά στο σταθμό Λαρίσης, ενός 30χρονου κακοποιού...
από την συγκεκριμένη χώρα, που είχε κατηγορηθεί προ δεκαετίας για δολοφονία και τραυματισμό ομοεθνών του.     Ο 30χρονος Αλβανός πυροβολήθηκε από αγνώστους τρεις φορές στα πόδια και δεν φαίνεται να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.  Σημειώνεται ότι ο εν λόγω ποινικός είχε γίνει στόχος κι άλλη φορά εγκληματικής επίθεσης και μέχρι πρότινος κρατείτο στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.  Μάλιστα στην δικογραφία που σχημάτισε πρόσφατα η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τις ύποπτες σχέσεις δικηγόρων με Αλβανούς κακοποιούς είχε ενταχθεί και κατάθεση σωφρονιστικών υπαλλήλων ότι ο αρχηγός της αλβανικής μαφίας του Κορυδαλλού (σσ εκείνος που κατηγορείται για την δολοφονία του ποινικολόγου Μιχ. Ζαφειρόπουλου) επεδίωκε την εξόντωση του 30χρονου. Κι αυτό λόγω παλιότερης διαμάχης μεταξύ αλλοδαπών κακοποιών.     Μάλιστα φέρεται να ανέφερε ότι αν δεν σκότωνε τον 30χρονο που τραυματίσθηκε στην χθεσινή επίθεση, θα στρεφόταν εναντίον στενών συγγενών του

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου