Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ μέ τίς ακτές τους! Άνοιξαν ΠΥΡ! 3 Τούρκοι τραυματίες & 5 κρατούμενοι! Ά κ ο υ σ ε ς Αλέξη; ΑΚΟΥΣΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ;

 Τρεις Τούρκοι αλιείς τραυματίες μετά από πυρά της ρουμανικής Ακτοφυλακής

ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΔΩ ΑΥΤΑ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΚΤΕΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ;  Τρεις Τούρκοι ψαράδες τραυματίστηκαν και πέντε άλλοι τέθηκαν υπό κράτηση όταν η ρουμανική ακτοφυλακή άνοιξε πυρ ενάντια σε βάρκα....
που φέρεται να αλιεύει ΠΑΡΑΝΟΜΑ στην Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με τη ρουμανική συνοριακή αστυνομία, ανέφερε η 'Hürriyet Daily News' την Τετάρτη.  Η Τουρκία αναμένεται να υποβάλει αίτηση στην Ρουμανία για την απελευθέρωση των οκτώ αλιέων, οι οποίοι βρίσκονται τώρα στη ρουμανική πόλη της Κωνστάντζα, δήλωσε ο Metin Gündoğdu, ο Τούρκος επικεφαλής της επαρχίας Ordu.  Ο Saim Tandoğan, δήμαρχος της επαρχίας Perşembe του Ordu, δήλωσε ότι οι ψαράδες είχαν αναχωρήσει από το Perşembe και ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της προσπάθειας των ψαράδων να κυνηγήσουν τα πλατύψαρα και σε διεθνή ύδατα.  Οι τρεις τραυματίες ψαράδες συνεχίζουν να λαμβάνουν θεραπεία στην Κωνστάντζα, ενώ οι υπόλοιποι πέντε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, δήλωσε ο Tandoğan στις 21 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου