Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Δημοτικές εκλογές 2019: Οι δήμαρχοι που επανεκλέγονται στην Αττική από την πρώτη Κυριακή

Οι Δήμαρχοι σε μια σειρά από Δήμους της Αττικής που καταφέρνουν να επανεκλεγούν από την Α' Κυριακή με βάση τα ως τώρα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών.

Συντριπτικά ποσοστά εξασφάλισαν νυν Δήμαρχοι σε μια σειρά από δήμους στην Αττική από τον α' γύρο σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών. Οι περισσότεροι από τους δημάρχους επιστρέφουν στα καθήκοντά τους με ποσοστά που ξεπερνούν κατά πολύ το 50% που απαιτείται για την άμεση επανεκλογή.

Δημοτικές Εκλογές 2019: Πρώτος ο Ταχιάος στη Θεσσαλονίκη -Μάχη Ορφανού, Ζέρβα, Νοτοπούλου για τη 2η θέση

Ο νυν ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου φαίνεται να ξεπερνά το 81%. Αντίστοιχο ποσοστό φαίνεται να εξασφαλίζει και ο Δήμαρχος Περιστερίου με σχεδόν 81%.

Την ίδια ώρα, με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών ο Γιάννης Κωνσταντάτος εξασφαλίζει ποσοστό 73,86%, στον δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης. Με 72,41%, στο δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, επανεκλέγεται ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, ενώ με 71,14%, ο νυν δήμαρχος Κρωπίας, Δημήτρης Κιούσης.

Υψηλό ποσοστό με τα εως τώρα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών καταλαμβάνει ο Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης με 69%. Στον δήμο Γαλατσίου, με ποσοστό 67,61%, ο νυν δήμαρχος Γιώργος Μαρκόπουλος επανεκλέγεται, όπως και με 62,08% και ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, με 61,11%.

Επανεκλογή από την πρώτη Κυριακή εξασφαλίζουν και οι δήμαρχοι Μοσχάτου - Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, με 58,96%, Φυλής, Χρήστος Παππούς, με 56,24% και Παπάγου - Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, με 54,43%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου