Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

ΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ➤Δημοσκόπηση από τη γνωστή μαϊμού εταιρία των ΣΥΡΙΖΑίων... Παίζει να κερδίσει ο Αλέκσης την Κυριακή


Κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ σε μόλις 1,2% και μεγάλη άνοδο του δικομματισμού καταγράφεται σε νέα δημοσκόπηση της Vox Pop Analysis που διενεργήθηκε για λογαριασμό της ιστοσελίδας neaselida.gr.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκτίμηση ψήφου η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 33,2% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 32%. Η Χρυσή Αυγή φαίνεται να είναι τρίτο κόμμα με 7%. Ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 5.5%, και το ΚΚΕ με 4,5%. Ακολουθεί η Ένωση Κεντρώων 1,5%, το ΠΟΤΑΜΙ 1,3% ενώ οι ΑΝΕΛ 0,6%.



Το αποτέλεσμα της έρευνας δείχνει την αναγωγή (δηλαδή οι αναποφάσιστοι κατανέμονται) , που σημαίνει την εκτίμηση ψήφου

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, φαίνεται ότι η ΝΔ θα κινηθεί από 30,4% έως και το 36% ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από το 29,2% έως το 34,8%.

Εκτίμηση ψήφου ευρωεκλογών για τα υπόλοιπα κόμματα



Την ίδια ώρα η κοινή γνώμη συνεχίζει να πιστεύει ότι νικητής των βουλευτικών εκλογών θα είναι η ΝΔ με 54% ενώ νίκη του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει το 31,4%.

Η έρευνα διεξήχθη από την Τρίτη έως την Πέμπτη (21-23/5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου