Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Δεν μπορεί, όλοι εκει μέσα ΚΑΤΙ σκατόπραγμα παίρνουν. Κούφανε μέχρι και την ΕΡΤ: Η ανάλυση του Σκλιά της εταιρείας VoxPop Analysis για το αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ. ΒΙΝΤΕΟ για... εξωγήϊνους

sklias_giannis
Τρικυμία εν κρανίω ή προσπάθεια να αποφύγει τις ερωτήσεις; Μέχρι και οι παρουσιαστές της ΕΡΤ έμειναν άφωνοι με την ανάλυση που έκανε ο κ. Γιάννης Σκλιάς της εταιρείας VoxPop Analysis για τα αποτελέσματα που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ....
 

Η εταιρεία είναι από τις σχετικά καινούριες στον χώρο των δημοσκοπήσεων, έδινε τη μικρότερη διαφορά μεταξύ κυβερνώντος κόμματος και ΝΔ, ενώ ο κ. Σκλιάς έχει υπάρξει υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του Χριστόφορου Βερναρδάκη.  Ωστόσο όταν προσπάθησε να εξηγήσει τι πήγε λάθος και τι γίνεται με τις δημοσκοπήσεις, κάπου μπερδεύτηκε, κάπου άρχισε να μη βγάζει νόημα, με αποτέλεσμα μέχρι και οι παρουσιαστές να του ζητούν να μιλήσει... ελληνικά!  «Δεν πιάσαμε τη χαμηλή συσπείρωση γιατί υπήρχε ενα θεμα με το πιθανολογικό μοντέλο, με την πιθανότητα απόκλισης των ερωτηματολογίων» είπε.  «Τι σημαινει αυτό;» τον ρώτησαν ευλόγως οι παρουσιαστές.  Ο κ. Σκλιάς άρχισε μετά να ψελλίζει διάφορα ακατάληπτα περί μεταβλητών ελέγχου, υπογράμμισε ότι «είχαμε λάθος εικόνα για το Αριστερά και το Δεξιά» και πέταξε και ένα ότι «οδεύουμε σε αμερικανοποίηση της συμμετοχής».  Είναι δύσκολο να μεταφερθούν περισσότερα από τα λεγόμενα του, λόγω της έλλειψης συνοχής, αξίζει ωστόσο να δείτε το βίντεο που απογυμνώνει τον επικεφαλής της εταιρείας και αποτυπώνει και την αμηχανία των παρουσιαστών:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου