Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Ανενόχλητοι δέρνουν, καίνε & σπάνε οι παρακρατικοί. Απίστευτο: Αυτα που έγιναν στο Ναύπλιο και αλλού χθες τα μεσάνυχτα είναι βγαλμένα από μαφιόζικη ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)


Άγνωστοι την «φύλαγαν» σε υποψήφιο της ΝΔ. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο υποψήφιος της ΝΔ με την παράταξη του δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά και ο αδερφός του, δέχτηκαν άνανδρη επίθεση από δυο αγννώστους έξω από το εκλογικό του κέντρο.  Συγκεκριμένα...

όπως μεταδίδει το anagnostis, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Π.Αναγνωσταρά, είχε βγεί από το εκλογικό κέντρο μαζί με τον αδερφό του και περνούσε την οδό Ασκληπιού, έχοντας σταματήσει στη νησίδα.     Εκείνη ήταν και η στιγμή που από σταματημένο βαν βγήκαν οι δυο άγνωστοι και άρχισαν να τους χτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές, αφήνοντάς τους αιμόφυρτους. Όλα έγιναν ξαφνικά και δεν μπόρεσε κανείς από το εκλογικό κέντρο να αντιδράσει.  Κατόπιν ήρθε η αστυνομία και ειδοποιήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος.  Εικάζεται πως οι άγνωστοι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και το παραπάνω συμβάν έρχεται να προστεθεί στη λίστα της ντροπής των επιθέσεων κατά της ΝΔ σε εκλογικά της κέντρα, περίπτερα και υποψηφίους.  Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών που βγήκαν μέσα από σταθμευμένο βαν και εκτέλεσαν μαφιόζικη επίθεση.  Να θυμίσουμε πως πριν από μερικές ημέρες στη Γλυφάδα, άγνωστος έκαψε το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ.  Αφού παραβίασε την είσοδο, άφησε στο εσωτερικό τον σχετικό μηχανισμό και απομακρύνθηκε.Όπως μπορείτε να δείτε αμέσως ο χώρος καίγεται. Τη φωτιά έσβησε ένας διερχόμενος πολίτης.  Επίσης άγνωστοι «χτύπησαν» και στο γραφείο της Αναστασίας Ασπρούτσου, αναπληρώτριας διευθύντριας με τη ΝΔ στο νομό Θεσσαλονίκης και υποφήγιας Δημοτικής Συμβούλου με τον Ν.Ταχιάο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου