Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Ο Ανεκδοτάκιας και οι τρεις εραστές

Ο σύζυγος απουσιάζει από τo σπίτι και η σύζυγος βρίσκεται στο κρεβάτι με τρεις εραστές. Ξαφνικά ακούγεται το αυτοκίνητο του συζύγου καθώς παρκάρει έξω από το σπίτι. Βιαστικά η σύζυγος βάζει τον έναν εραστή στην κουζίνα, τον άλλο στο μπάνιο και τον άλλο τον βγάζει στο μπαλκόνι. Έπειτα κλείνει τις μπαλκονόπορτες. Μπαίνει ο σύζυγος, φιλάει τη γυναίκα του και πάει στο μπάνιο να πλυθεί και βλέπει τον έναν εραστή....
– Τι κάνεις εσύ εδώ; ρωτάει. 
– Είμαι υδραυλικός και ήρθα να επισκευάσω το καζανάκι, με φώναξε η σύζυγος. 
– Α, καλά, είναι εντάξει τώρα; 
– Ναι, όλα μια χαρά! 
– Τι χρωστάμε; 
– Πενήντα ευρώ. 
– Ορίστε! Του δίνει το πενηντάευρω και πάει στην κουζίνα να πιει ένα ποτήρι νερό και βλέπει τον άλλο εραστή. 
– Τι κάνεις εσύ εδώ; τον ρωτάει. 
– Είμαι ο ηλεκτρολόγος και ήρθα για να σας επισκευάσω το ψυγείο. 
– Α, καλά, είναι εντάξει τώρα; 
– Ναι, μια χαρά! 
– Τι χρωστάμε; 
– Πενήντα ευρώ.
– Ορίστε! και του δίνει ένα πενηντάευρω. Εκείνη τη στιγμή, ο τρίτος που παρακολουθούσε ότι γίνοταν από το μπαλκόνι, χωρίς όμως να μπορεί να ακούσει, ανοίγει τη μπαλκονόπορτα, προχωράει προς τον σύζυγο, και με απλωμένο χέρι λέει: 
– Ε,ε,ε,ε κύριος, και εγώ την πήδηξα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου