Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Χάος στη Συρία: Νεκροί Τούρκοι στρατιώτες από αεροπορική επιδρομή στην Ιντλίμπ

Χάος στη Συρία: Νεκροί Τούρκοι στρατιώτες από αεροπορική επιδρομή στην Ιντλίμπ
Τουλάχιστον 22 Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν από την επίθεση του δέχθηκαν από τις δυνάμεις του Άσαντ και τις Ρωσίας στο Ιντλίμπ. Ο νομάρχης της πόλης Χάται Ραχμί Ντογάν ανακοίνωσε τον αριθμό των θυμάτων της επίθεσης καθώς η πόλη αυτή γειτονεύει με το Ιντλίμπ. Πάντως πληροφορίες από την περιοχή μιλούν για δεκάδες νεκρούς τούρκους στρατιώτες....
και πολλούς βαριά τραυματισμένους. Παράλληλα υπάρχουν αναφορές για καταστροφή πολλών οχημάτων και τεθωρακισμένων από τις ρωσικές δυνάμεις. Τα νοσοκομεία της περιοχής και κυρίως στο Ρεϊχάνλι έχουν γεμίσει με τραυματίες.
Σύμφωνα με πληροφορίες τάγμα των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στο Ιντλίμπ δέχθηκε αιφνιδιαστική επίθεση με πυρά του στρατού της Συρίας και της ρωσικής αεροπορίας. Η επίθεση συνέβη λίγες ώρες μετά την πολύωρη συνάντηση των Τούρκων αξιωματούχων με τους Ρώσους ομολόγους τους που δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα. Στόχος της επίθεσης δεν ήταν οι ισλαμιστές πολεμιστές αλλά το τουρκικό τάγμα τα οχήματα και τα στρατόπεδα του τουρκικού στρατού αφού το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο πως κατέρρευσε ένα κτίριο από τους βομβαρδισμούς και απεγκλωβίζονται σοροί στρατιωτών.
Το βράδυ της Πέμπτης συνεχίζονταν οι μάχες στην πόλη Σερακέμπ την οποία την Τετάρτη κατέλαβαν οι ισλαμιστές μαχητές και συνεχίζονται οι σφοδρές μάχες με αντεπίθεση του στρατού της Συρίας.
Στην Άγκυρα ο Ερντογάν συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο προεδρικό μέγαρο όπου συμμετείχαν ο υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ, ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Γιασάρ Γκιουλέρ.
Παράλληλα ο Ακάρ συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Αμερικανό ομόλογο του Μάρκ Έσπερ . Ο Τσαβούσγλου μίλησε τηλεφωνικά με τον Γενς Στὀλτενμπεργκ. Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας φέρεται να ενημέρωσε τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ και να ζήτησε τη βοήθεια της Ατλαντικής Συμμαχίας.
Στην Άγκυρα μέχρι τα μεσάνυχτα κυκλοφορούσαν φήμες για στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας ενώ όλα τα πολιτικά κόμματα έχουν έκτακτες συσκέψεις στα γραφεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου