Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

Παραπέμφθηκε σε δίκη ο παπα-Χρήστος. Είχε χαρακτηρίσει ΠΡΟΔΟΣΙΑ την συμφωνία στις Πρέσπες

Σε δίκη ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου κατηγορούμενος για δημόσια προτροπή σε βία, παραπέμφθηκε, με κλητήριο θέσπισμα της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, ο εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου, π. Χρήστος Σιάννας. Η δίωξη, που κινήθηκε εις βάρος του μετά από αναφορά στενού συνεργάτη του τ. υπουργού Εξωτερικών κ. Νίκου Κοτζιά...
προσδιορίστηκε για την 9η Οκτωβρίου 2020.
Τα όσα είπε τον Ιούνιο του 2018 ο πατήρ Χρήστος σε κήρυγμά του εντός του Ιερού Ναού και της Λειτουργίας, είχαν προκαλέσει αίσθηση και έλαβαν πανελλήνια δημοσιότητα.
«Είναι μία ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.
Σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος τόνισε: «Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας».
«Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία», ανέφερε σε άλλο σημείο ο π. Χρήστος.
«Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι οι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες» υπογράμμισε ο π. Χρήστος.
Εν πάση περιπτώσει, το κήρυγμά του αναρτήθηκε από έναν ημεδαπό στο you Tube την 17η Ιουνίου 2018 με τίτλο: «Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες».
Μεταξύ άλλων, είχε πει στο ποίμνιό του και τα εξής:
«Όποιο πολιτικό δείτε, φτύστετονε, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι’ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως» και προφανώς γι αυτή του τη θέση θα αξιολογηθεί στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης.
Ο ελεγχόμενος ιερέας έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως «ο προστάτης των φτωχών» και όχι αδίκως.
Γιατί, εδώ και χρόνια έχει αναλώσει την ζωή του, βοηθώντας τους πάσχοντες συνανθρώπους μας.
 Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου