Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Το έμμεσο μήνυμα του πανεπιστημιακού του ΣΥΡΙΖΑ : Να τους δεχθούμε όλους !

Κείμενο του ιστολόγιου  29/2/2020
Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πανεπιστημικός  Δημήτρης Χριστόπουλος έγραψε στο FACEBOOK  τα εξής εξωφρενικά :
¨Ο Ελληνας πρωθυπουργός ανάρτησε την εξής δήλωση: «Η Ελλάδα δεν φέρει καμία ευθύνη για τα τραγικά γεγονότα στη Συρία και δεν θα υποστεί τις συνέπειες των αποφάσεων άλλων».
Ο πρόσφυγας, όμως, είναι σαν μια κακοποιημένη γυναίκα που σου χτυπάει την πόρτα, ικετεύοντας προστασία. Δεν είναι η γυναίκα που σου ζητάει δουλειά την οποία πιθανώς δεν έχεις να της δώσεις. Αν κλείσεις την πόρτα στην κακοποιημένη γυναίκα λέγοντας πως “δεν σου φταίω εγώ” τότε, ως ηθικό ον, οδεύεις εγγύτερα σε αυτόν που είναι υπεύθυνος για την κακοποίησή της. Αν ακολουθούσαν τη θέση του Έλληνα πρωθυπουργού, καμία χώρα δεν θα δέχονταν εβραίους πρόσφυγες από τη Γερμανία και την Πολωνία στη δεκαετία του 40, Έλληνες κατά τη διάρκεια της εφταετίας, Βόσνιους στη δεκαετία του ’90 και πάει λέγοντας. Η δήλωση αυτή δεν τιμάει την Ελλάδα και λυπούμαι που ο πρωθυπουργός της χώρας μας δεν έχει τη επίγνωση της απαξίας της. Η ορθή και πάγια ελληνική θέση για έναν δίκαιο και αναλογικό καταμερισμού του πληθυσμού αυτού εντός της ΕΕ υπονομεύεται αν η ΕΕ βρει ένα Όρμπαν να της φυλάει τα νοτιοανατολικά σύνορα.¨
Μάλιστα ! Δηλαδή ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει πως η Ελλάδα πρέπει να ανοίξει τα σύνορα της σε ΟΛΟΥΣ και μετά να παρακαλάει τις άλλες χώρες να πάρουν από 10-20 μετανάστες η κάθε μία…
Δηλαδή να πάρουμε π.χ. 10-20 εκ. Αφγανούς και ΜΕΤΑ (….) να παρακαλάμε να πάρουν και λίγους οι άλλοι…
Να τον  χαίρονται στο ΣΥΡΙΖΑ….
Να θυμίσουμε επίσης μια παλιότερη δήλωση του….
“Οι διάφοροι μηχανισμοί ελαφρού και βαθέως κράτους βάλθηκαν να μας πουν ότι η μειονότητα δεν είναι ένα ενιαίο συμπαγές τούρκικο πράμα αλλά δύο και τρεις εθνοτικές ομάδες, “πομάκων, τσιγγάνων και τουρκογενών”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου