Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Σκευωρία Novartis: «Δεν γνωρίζω πολιτικά πρόσωπα» λέει η «Αικατερίνη Κελέση»

gada_main_again_12

Η προστατευόμενη μάρτυρας επρόκειτο να καταθέσει χθες, ωστόσο η «μαραθώνια» κατάθεση του Σαράφη», άλλαξε το πλάνο - Δήλωσε ότι αρνείται να συνεργαστεί με την προανακριτική γιατί δεν γνωρίζει τίποτα για τον κ. Παπαγγελόπουλο

Ξεκίνησε η εξέταση της προστατευόμενης μάρτυρος “Αικατερίνης Κελέση” απο τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής της Βουλής στην ΓΑΔΑ. Η κατάθεση θα γίνει μέσω ηλεκτρονικού συστήματος μεταφοράς αλλοιωμένης φωνής.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μάρτυρας δήλωσε κατά την έναρξη της κατάθεσής της ότι επιβεβαιώνει όσα είχε υποστηρίξει παλαιότερα στην εισαγγελία Διαφθοράς ωστόσο αρνείται να συνεργαστεί με τα μέλη της προανακριτικής δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τον κ. Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

«Αρνούμαι να καταθέσω οτιδήποτε άλλο γιατί δεν αφορά την υπόθεση Παπαγγελόπουλου» φερεται να απαντά στις ερωτήσεις βουλευτών.
Πάντως σε ερώτηση βουλευτή εάν γνωρίζει πολιτικούς είπε: «δεν γνωρίζω πολιτικά πρόσωπα, δεν έχω σχέση και ούτε θέλω»

Στις καταθέσεις στην εισαγγελία Διαφθοράς, η “Αικατερίνη Κελέση” είχε καταγγείλει χρηματισμό επτά πολιτικών προσώπων. Ωστόσο για τους πέντε εξ αυτών, οι φάκελοι έχουν ήδη μπει στο αρχείο.
“Δεν με αφορά η αρχειοθέτηση” φέρεται να είπε

Σήμερα πάντως υποστηρίζει ότι εκείνες οι καταθέσεις δόθηκαν αυτοβούλως και ότι κανείς δεν την πίεσε να πει όσα είπε.

“Δεν γνωρίζω πολιτικούς και δεν θέλω να έχω σχέση”
Στο σύνολο των ερωτήσεων του Θανάση Πλεύρη η “Αικατερίνη Κελέση” απαντούσε κατά τον ίδιο τρόπο:

Αικ.Κελέση: Η κλήτευσή μου έγινε για την υπόθεση Παπαγγελόπουλου. Δεν γνωρίζω τίποτε γι αυτό που ερευνάτε. Για την υπόθεση Νοβάρτις ισχύουν όσα έχω πει και θα καταθέσω γι αυτήν όταν κληθώ στο Δικαστήριο.
Ελάχιστες επιπλέον απαντήσεις έδωσε στον Β.Κεγκέρογλου
Β.Κεγκέρογλου: Έχετε δει ποτέ πολιτικό από κοντά;
Αικ.Κελέση: Δεν γνωρίζω πολιτικά πρόσωπα, δεν έχω σχέση και ούτε θέλω.
Β.Κεγκέρογλου: Υπάρχει έγγραφο που η κα Τουλουπάκη αποκαλύπτει την ταυτότητά σας ως προστατευόμενη μάρτυρας.
Αικ.Κελέση: Δεν με αφορά.
Β.Κεγκέρογλου: Πώς νιώσατε όταν είδατε τον κ. Πικραμμένο να κλαίει κατηγορούμενος μόνο από την δική σας κατάθεση;
Αικ.Κελέση: Δεν σχετίζεται αυτό με την υπόθεση Παπαγγελόπουλου.
Πριν την έναρξη της κατάθεσης, πηγές ανέφεραν ότι οι βουλευτές της πλειοψηφίας θα επιχειρήσουν μεταξύ άλλων να διαπιστώσουν την αξιοπιστία των καταγγελιών της “Κελέση” με δεδομένο ότι οι υποθέσεις των πέντε απο τα συνολικά επτά πολιτικά πρόσωπα που υποστήριξε ότι χρηματίστηκαν τέθηκαν στο αρχείο. Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι αρκετά μέλη εκτιμούν ότι η σημερινή διαδικασία θα ολοκληρωθεί σύντομα καθώς η μάρτυρας δήλωσε σε επιστολή της πως “δεν έχω να εισφέρω τίποτα στην ερευνώμενη υπόθεση”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου