Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ... ΓΙΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Ο Παπαγγελόπουλος παραδέχεται τη συνάντηση και τα φορτώνει στον Παππά: Με παρακάλεσε ο Παππάς να συναντηθούμε μαζί του

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης επιβεβαιώνει ότι συναντήθηκε με τον Σάμπυ Μιωνή, που κατέθεσε ως μάρτυρας στην προανακριτική – Υποστηρίζει ότι ο επιχειρηματίας ζήτησε βοήθεια στις εκκρεμείς δικαστικές του υποθέσεις

Τη συνάντησή του με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία και του τότε υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά επιβεβαιώνει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, σχολιάζοντας τα όσα ανέφερε ο κ. Μιωνής στην κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαγγελόπουλο, «πριν από 4 χρόνια με παρακάλεσε ο κ. Παππάς να συναντηθούμε στο γραφείο του με τον κ. Μιωνή επικαλούμενος πιέσεις από την Ισραηλινή Κυβέρνηση. Ο κ. Μιωνής μας παρακάλεσε να τον βοηθήσουμε στις εκκρεμείς δικαστικές του υποθέσεις επειδή θεωρούσε ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη ήταν αντισημιτική».

Ο τέως αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης υποστηρίζει ότι ο κ. Μιωνής ήταν σε έξαλλη κατάσταση και κατηγόρησε τους κ.κ. Βορίδη και Φιλιππάκη. Όπως υποστηρίζει, οι δύο υπουργοί του είπαν ότι «στην Ελληνική Δικαιοσύνη δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης». Μάλιστα, όπως αναφέρει, για τον κ. Βορίδη τον παρέπεμψαν στη ΝΔ και για τον κ. Φιλιππάκη του πρότειναν συμβιβασμό, ενώ για τον σκοπόαυτό έγινε και δεύτερη συνάντηση στο Μαξίμου.

Ο κ. Μιωνής, σύμφωνα με πηγές της προανακριτικής, κατήγγειλε ότι κατά τη συνάντηση υπήρξε ωμός εκβιασμός και απαίτηση καταβολής ποσού 350.000 ευρώ από τον κ. Παπαγγελόπουλος, για να ρυθμιστούν εκκρεμότητες από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ο κ. Παπαγγελόπουλος κάνει λόγο για «δήθεν εκβιασμό σε βάρος του κ. Μιωνή και για το ήθος του που δεν δίστασε να μαγνητοφωνήσει παράνομα στο Μέγαρο Μαξίμου συνομιλία του με δύο υπουργούς σε συνάντηση για την οποία ο ίδιος επανειλημμένως είχε παρακαλέσει».

Αναλυτικά, ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρει:

Πριν από ένα χρόνο ο κ. Μιωνή κατήγγειλε στις αρχές του Ισραήλ τον κ. Βορίδη για εκβιασμό και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση χωρίς την παραμικρή αναφορά στο πρόσωπό μου.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα δημοσιεύματα για τις δραστηριότητες του κ Μιωνή είχαν υπάρξει τουλάχιστον τρία χρόνια πριν γίνω υπουργός.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι για τους κ.κ. Παπασταύρου και Μιωνή με είχε παρακαλέσει να τους βοηθήσω και ο κ. Σαμαράς σε μια από τις συναντήσεις μας.
Αυτά προς το παρόν για το δήθεν εκβιασμό σε βάρος του κ. Μιωνή και για το ήθος του που δεν δίστασε να μαγνητοφωνήσει παράνομα στο Μέγαρο Μαξίμου συνομιλία του με δύο υπουργούς σε συνάντηση για την οποία ο ίδιος επανειλημμένως είχε παρακαλέσει.

Αυτά προς το παρόν.

Στη συνέχεια θα ασχοληθώ επισταμένως για το ρόλο και τις σχέσεις του κ. Μιωνή με τους κ.κ. Σαμαρά και Παπασταύρου.

«Βόμβες» Μιωνή: Ο Παπαγγελόπουλος μου ζήτησε χρήματα μέσα στο Μαξίμου

Νωρίτερα, ο κ. Μιωνής κατήγγειλε στην προανακριτική της Βουλής ωμό εκβιασμό και απαίτηση καταβολής ποσού 350.000 ευρώ από τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, παρουσία του τότε υπουργού Επικρατείας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παππά στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο μάρτυρας υποστήριξε ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος απαίτησε την καταβολή μεγάλου χρηματικού ποσού προκειμένου να ρυθμιστούν νομικές εκκρεμότητες από την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ειδικότερα, ο Σάμπυ Μιωνή είπε - σύμφωνα πάντα με πηγές της προανακριτικής – ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος του ζήτησε ποσό ύψους 350.000 ευρώ σε συνάντηση που είχαν μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του τότε υπουργού Επικρατείας Νίκου Παππά, προκειμένου να πληρωθούν τα δικαστικά έξοδα του εκδότη Γιάννη Φιλιππάκη με τον οποίο είχε δικαστική διαμάχη λόγω δημοσιευμάτων που ενέπλεκαν τον επιχειρηματία με την περίφημη λίστα μεγαλοκαταθετών.

Η συνάντηση σύμφωνα με τον μάρτυρα έγινε στις 10 Μαρτίου 2016 στο υπουργικό γραφείο του κ. Παππά.

Ο Σάμπυ Μιωνή φέρεται να είπε ότι ο μηχανισμός Ρασπούτιν λειτούργησε ως «εγκληματική οργάνωση με αρχηγό τον Παπαγγελόπουλο» και μέλη γνωστούς δημοσιογράφους και εκδότες ενώ προανήγγειλε κατάθεση μήνυσης για σύσταση συμμορίας για δωροληψία και εκβιασμό.

Είπε ότι με συκοφαντικά δημοσιεύματα τον στοχοποίησαν ως εμπλεκόμενο στην λίστα Λαγκάρντ ώστε στην συνέχεια να απαιτήσουν μέσω του κ. Παπαγγελόπουλου χρηματικό ποσό για να διευθετηθούν οι δικαστικές του υποθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου