Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ειδικός φρουρός -Γι να σώσει τη ζωή του- έβγαλε όπλο στην ΑΣΟΕΕ – Τι λέει η ΕΛ.ΑΣ. [βίντεο]

Επίθεση αγνώστων σε μοτοσικλετιστή έξω από την ΑΣΟΕΕ
Αστυνομικός φέρεται να προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο στην ΑΣΟΕΕ, μετά από επίθεση που δέχτηκε και τραυματίστηκε.
Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αστυνομικός...
είναι νεοπροσληφθείς ειδικός φρουρός, όντας εκτός υπηρεσίας μπήκε μέσα στην ΑΣΟΕΕ για να πάρει τη φίλη του, αφήνοντας την μηχανή του απ’ έξω.
Στην πρώτη φάση, όταν δέχθηκε την επίθεση φέρεται να έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο. Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος με τους επιτιθέμενους, οι οποίοι στην συνέχεια του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν.
Το περιστατικό που έλαβε χώρα αργά το μεσημέρι, αποτυπώθηκε σε βίντεο το οποίο φέρνει στο φως της δημοσιότητας το Contra. Οι δράστες αρχικά τον χτύπησαν και στη συνέχεια προκάλεσαν ζημιές στη μηχανή του.
Επίθεση με πέτρες και ξύλα δέχθηκαν αμέσως μετά και αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο. Αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία, ενώ η αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές.
Σύμφωνα με την αστυνομία, που ερεύνησε τις καταγγελίες, διαπιστώθηκε ότι ένας ειδικός φρουρός, από τους πρόσφατα προσληφθέντες, πήγε στην ΑΣΟΕΕ φορώντας πολιτικό μπουφάν πάνω από τη στολή του, προκειμένου να παραλάβει τη φίλη του που είναι φοιτήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου.
Κάποιοι αντιλήφθηκαν ότι ήταν αστυνομικός και του επιτέθηκαν. Του πήραν το κράνος και τον χτύπησαν και εκείνος έβγαλε το όπλο του. Η σκηνή αυτή καταγράφηκε σε βίντεο.  Μετά την επίθεση και την αντίδραση του ειδικού φρουρού, στην ΑΣΟΕΕ έσπευσε μια διμοιρία των ΜΑΤ από την οδό Μαυροματαίων και επί ώρα επικράτησε ένταση.
 
 
 
Στην ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει: «Μεσημβρινές ώρες σήμερα (24 Φεβρουαρίου 2020) αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά μετέβη, εκτός υπηρεσίας με την ιδιωτική του μοτοσικλέτα, έξωθεν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, για να παραλάβει οικείο του πρόσωπο.
Στο σημείο δέχτηκε επίθεση από (30) περίπου άτομα, τα οποία τον χτύπησαν προκαλώντας του σωματικές βλάβες, ενώ επιπλέον  προκάλεσαν φθορές στη μοτοσικλέτα και του αφαίρεσαν το προστατευτικό κράνος.
Ακολούθως τον έσυραν στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου, όπου, αμυνόμενος στην επίθεση που συνεχιζόταν, προέταξε το υπηρεσιακό του όπλο για εκφοβισμό, χωρίς να κάνει χρήση.
Ο αστυνομικός απεγκλωβίστηκε από αστυνομικές δυνάμεις και διακομίσθηκε τραυματίας στο 401 Γ.Σ.Ν. Αθηνών.
Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση του περιστατικού».
Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και η Ενωτική Πρωτοβουλία ΑΣΟΕΕ στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι «ο αστυνομικός μπήκε στην σχολή βγάζοντας ΟΠΛΟ στοχεύοντας και απειλώντας τους φοιτητές ότι θα τους ρίξει. Στην συνέχεια φυγαδεύτηκε με την βοήθεια διμοιρίας των ΜΑΤ τα οποία πέταξαν κρότου λάμψης και ξυλοκόπησαν φοιτητές φτάνοντας μέχρι την είσοδο της σχολής».
«Αστυνομικός με όπλο σημαδεύει φοιτητές της ΑΣΟΕΕ!
Την Δευτέρα 24/02 γίναμε μάρτυρες ενός πρωτοφανούς περιστατικού αστυνομικής αυθαιρεσίας στην σχολή μας. Συγκεκριμένα άντρας της ασφάλειας αποπειράθηκε να συλλάβει μικροπωλητή μέσα στον χώρο της ΑΣΟΕΕ. Όταν φοιτητές που υπήρχαν στον χώρο αντέδρασαν στο περιστατικό ο αστυνομικός μπήκε στην σχολή βγάζοντας ΟΠΛΟ στοχεύοντας και απειλώντας τους φοιτητές ότι θα τους ρίξει.
Στην συνέχεια φυγαδεύτηκε με την βοήθεια διμοιρίας των ΜΑΤ τα οποία πέταξαν κρότου λάμψης και ξυλοκόπησαν φοιτητές φτάνοντας μέχρι την είσοδο της σχολής.
Γεγονός που έρχεται να προστεθεί στο όργιο αστυνομοκρατίας και καταστολής που βιώνουμε από την αρχή της χρονιάς στην σχολή μας. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την εισβολή των δυνάμεων καταστολής στο προαύλιο της σχολής και ομηρίας 200 φοιτητών, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τα ΜΑΤ είχανε κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών στο εσωτερικό της σχολής δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.
Όλα αυτά έρχονται ως επακόλουθα της πολιτικής της κυβέρνησης η οποία εξαπολύει επίθεση στην παιδεία και στα συμφέροντα των φοιτητών καταργώντας το άσυλο και προσπαθώντας να επιβάλλει το δόγμα νόμος και τάξη.
Για όποιον δεν είχε πειστεί μέχρι τώρα αυτή είναι η πραγματική εικόνα της κατάργησης του ασύλου δηλαδή αστυνομικοί να οπλοφορούν και να απειλούν φοιτητές ότι θα τους πυροβολήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου