Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

Κλινική Ταξιάρχαι: Ποινική δίωξη για κακουργήματα σε γιατρούς και υπευθύνους

Aντιμέτωποι με το κακούργημα της παραβίασης μέτρων πρόληψης για τη μετάδοση του κοροναϊού βρίσκονται οι υπεύθυνοι και γιατροί της κλινικής Ταξιάρχαι στο Περιστέρι, μετά την ποινική δίωξη που άσκησε εναντίον τους ο εισαγγελέας, Νίκος Αντωναράκος, ο οποίος διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση.

Η κλινική μπήκε στο στόχαστρο των Αρχών μετά τον θάνατο συνολικά 13 ασθενών και την εμφάνιση 35 κρουσμάτων.

Στον εισαγγελέα πέντε στελέχη της κλινικής

Πριν ένα μήνα ο εισαγγελέας, αφού είχε αξιολογήσει το υλικό που είχε στην διάθεσή του, κάλεσε σε εξηγήσεις πέντε στελέχη και γιατρούς της κλινικής οι οποίοι παρέδωσαν υπομνήματα με τις θέσεις τους.

Σύμφωνα με όσα είχε υποστηρίξει και με ανακοίνωση του ο εκπρόσωπος της κλινικής «Ταξιάρχαι», το νοσοκομείο τήρησε όλα τα μέτρα προστασίας με βάση τα σχετικά πρωτόκολλα».

Η περαιτέρω έρευνα ανατέθηκε σε ανακριτή ενώπιον του οποίου θα κληθούν σε απολογία οι κατηγορούμενοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου