Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2021

Ο Αλ. Τσίπρας απειλεί τους επενδυτές ότι «θα χάσουν τα λεφτά τους»

Ο Αλ. Τσίπρας απειλεί τους επενδυτές ότι «θα χάσουν τα λεφτά τους» | tanea.gr Ο Αλ. Τσίπρας χαμογελάει κατά την επίσκεψή του την Τρίτη στον ΑΔΜΗΕ, ενώ ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος παρακολουθεί.
TANEA Team

Σφοδρή αντιπαράθεση σχετικά με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων και την προσέλκυση επενδύσεων ξέσπασε την Τρίτη μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψή του στα γραφεία του Ανεξάρτητου Διαχειριστή Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, όπου εξέφρασε την

κατηγορηματική αντίθεσή του στα κυβερνητικά σχέδια για τη ΔΕΗ και άλλους δημόσιους οργανισμούς, απειλώντας μάλιστα τους επενδυτές ότι «θα χάσουν τα λεφτά τους».

Επισκεπτόμενος τα γραφεία του ΑΔΜΗΕ και μιλώντας στους εργαζόμενους ο Αλ. Τσίπρας διαμήνυσε ότι δεν θα επιτρέψει το «ξεπούλημα» της δημόσιας περιουσίας.

«Οσοι έρθουν να κερδοσκοπήσουν θέτοντας σε κίνδυνο την ενεργειακή ασφάλεια της χώρα να το υπολογίσουν και δεύτερη φορά. Θα χάσουν τα λεφτά τους, αλλά θα τεθούν και υπόλογοι έναντι του νόμου» προειδοποίησε τους επίδοξους αγοραστές ο Αλ. Τσίπρας. Προσέθεσε μάλιστα στρέφοντας τα βέλη του προς την κυβέρνηση και τα στελέχη του ΤΑΙΠΕΔ: «Η ελληνική δημοκρατία έχει νόμους. Και έχουμε και εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Δεν διαχειρίζονται την περιουσία που τους την κληρονόμησαν οι παππούδες τους. Διαχειρίζονται τους κόπους και την περιουσία χρόνων ενός ολόκληρου λαού. Αν νομίζουν ότι επειδή μπαίνουν στα λήαρ τζετ των φίλων τους επιχειρηματικών μπορούν να ξεπουλάνε σα να είναι τσιφλίκι του παππού τους ο ΟΠΑΠ, η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΗ κάνουν λάθος».

Παράλληλα προειδοποίησε τους βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι αν ψηφίσουν νέα μέτρα δεν θα μπορούν να επιστρέψουν στις εκλογικές τους περιφέρειες.

Οι απειλές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου: «Οι μάσκες πέφτουν μία-μία» δήλωσε ο Σίμος Κεδίκογλου. «Οι δημόσιες τοποθετήσεις του και οι απροκάλυπτες απειλές του εναντίον υπουργών και επενδυτών, αποκαλύπτουν τις ακραίες πολιτικές επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Σίμος Κεδίκογλου κατηγόρησε επίσης τον Αλέξη Τσίπρα ότι τορπιλίζει το θετικό επενδυτικό κλίμα που διαμορφώνεται, «ποντάροντας στην αποτυχία της χώρας».

«Αυτή είναι η ιδεολογία του και αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Τους καταγγέλλουμε σε κάθε πολίτη που σκέφτεται το καλό της πατρίδας» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου