Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ! ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ😜😜Ύμνοι Reuters για την Ελλάδα: Από τις αποτελεσματικότερες ευρωπαϊκές χώρες στην διαχείριση της πανδημίας

Το διεθνές πρακτορείο Reuters σε πρόσφατο άρθρο του αναφέρεται στην χώρα μας κατατάσσοντάς της στις πιο αποτελεσματικές χώρες της Ευρώπης στην διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού.

«Η Ελλάδα υπήρξε πιο αποτελεσματική από πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες στον περιορισμό της πανδημίας του κορωνοϊού, παρά το δοκιμαζόμενο σύστημα υγείας της χώρας, που επλήγη σκληρά στα χρόνια της οικονομικής κρίσης», αναφέρει χαρακτηριστικά το πρακτορείο Reuters.

«Τις τελευταίες εβδομάδες (η Ελλάδα) μάχεται εναντίον σημαντικών εστιών μόλυνσης στη Βόρεια Ελλάδα και τη Δυτική Αττική, κοντά στην πρωτεύουσα Αθήνα», σημειώνει επίσης το πρακτορείο Reuters.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την Πέμπτη, οι ανανεωμένοι χάρτες επιδημιολογικής εικόνας του κορωνοϊού που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ECDC) έδειχναν πως η χώρα μας συγκαταλέγεται μεταξύ των ελαχίστων περιοχών στην Ευρώπη με ποσοστό θετικότητας κάτω του 4% τις τελευταίες 14 ημέρες.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου