Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΙΝΕΤΤΑΣ



 Την 21 Ιουλίου 2010, ο Γρηγόρης Σταμούλης συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία των μελών του συνδυασμού μας «ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» συναντήθηκε με το ΔΣ της  Ομοσπονδίας Συλλόγων Κινέττας στα νέα γραφεία τους.  Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κος Περηφάνης και τα λοιπά μέλη εξέθεσαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο οικισμός αυτός της πόλης μας και τα οποία υπέρ-πολλαπλασιάζονται τους θερινούς μήνες. 
Το πάγιο και διαρκές αίτημα των κατοίκων του οικισμού της Κινέττας για ύδρευση, η πλημμελής καθαριότητα, η ανυπαρξία ιατρού, η κακή συντήρηση των οδοστρωμάτων, ο ελλιπής δημοτικός ηλεκτροφωτισμός, η δημιουργία Δημοτικού σχολείου κ.α. είναι μερικά από τα μόνιμα προβλήματα αλλά και αιτήματα των κατοίκων της.
Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί των παραπάνω θεμάτων-προβλημάτων, ο επικεφαλής του Συνδυασμού μας «ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» δεσμεύτηκε όπως, αφού πρώτα μελετήσει ενδελεχώς όλα τα προβλήματα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες επιτροπές του Συνδυασμού, στην συνέχεια θα προβεί σε εξαγγελίες των τρόπων και μεθόδων επίλυσης αυτών.
Η περιοχή της Κινέττας είναι ένας από τους σημαντικούς οικισμούς της πόλης, με πολλές ομορφιές, με σοβαρά γεωγραφικά πλεονεκτήματα και αξίζει μιας καλύτερης αντιμετώπισης και μεταχείρισης.  Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να έχει η Κινέττα τα παραπάνω.


                                                                Γραφείο Τύπου &
                                                                Δημοσίων Σχέσεων
                                                           της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου