Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ

Έχει την εντύπωση κανείς ότι τώρα τελευταία οι περισσότεροι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του Δήμου είναι από την συμπαθή τάξη των τσιγγάνων.
πως τα καταφέρνει ο Δήμαρχος και προσλαμβάνει μόνο τσιγγάνους; Μήπως επειδή έχουν πιο πολλά μόρια; καλά,πέρσι πρόπερσι και πιο παλιά δεν είχαν μόρια; ξαφνικά φέτος τα απέκτησαν και τα έκαναν πολλά;
Βρε μπας και έχουμε δημοτικές εκλογές φέτος και πρέπει να γλείψουμε (μπρρρρρ) τους τσιγγάνους;

ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!


Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ: Και οι τσιγγάνοι είναι συμπολίτες μας, αρκεί να μην χρησιμοποιούνται για την άγρα ψήφου, που δυστυχώς συμβαίνει. Άλλωστε το παραπάνω σχόλιο για χρονιά εκλογών νομίζουμε είναι απολύτως βάσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου