Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΠΑΣΟΚ: «Ο Γ. Παπανδρέου μετατρέπεται σε αιτία ανωμαλίας»

Σφοδρή επίθεση εναντίον του Γ. Παπανδρέου εξαπολύουν κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη«Ο Γ. Παπανδρέου, αν συνεχίσει την απομόνωση του ΠΑΣΟΚ, μετατρέπεται σε παράγοντα αποσταθεροποίησης κι αιτία ανωμαλίας«, αναφέρει χαρακτηριστικά ανώτερη πηγή της Χαριλάου Τρικούπη, σχολιάζοντας τις δημοσιογραφικές πληροφορίες πολλών ημερών ότι οι Παπανδρεϊκοί δεν θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ....
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εμφανίζεται χολωμένος με τον Γιώργο Παπανδρέου, όπως προκύπτει από τη χθεσινή «μπούκα» στο γραφείο του Γ. Παπανδρέου και τις προσβλητικές εκφράσεις που του απηύθυνε.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, o Ευάγγελος Βενιζέλος θα διέγραφε τον Γ. Παπανδρέου εάν δεν άλλαζε στάση και καταψήφιζε και ο Απόστολος Κακλαμάνης το συγκεκριμένο άρθρο.
Η στάση του Απ. Κακλαμάνη «έδεσε» τα χέρια του Ευ. Βενιζέλου, καθώς διαγραφή και των δύο θα σήμαινε ότι η κυβέρνηση χάνει τη δεδηλωμένη.
Οι ίδιες πληροφορίες επιμένουν ότι ο Ευ. Βενιζέλος θα κάνει κινήσεις προς άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Κ. Σκανδαλίδης, σε μία προσπάθεια πολιτικής απομόνωσης του Γ. Παπανδρέου για την επόμενη ημέρα των ευρωεκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου