Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2018

Αντί για Κορυδαλλό, πήγε .. Κίνα. Σοβαρά τώρα; Διαλέξεις σε κινεζικά πανεπιστήμια δίνει ο ΓΑΠ – Τους διδάσκει για το πως μπορείς να καταστρέψεις μία χώρα;

Διαλέξεις σε κινεζικά πανεπιστήμια δίνει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, όπου μιλάει για την Ελλάδα και τις ευρωπαϊκές αξίες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Ειδικότερα, στην ανακοίνωση αναφέρεται:...
«Χιλιάδες Κινέζοι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για την Ελλάδα και την ιστορία της, τις αξίες και τα χαρακτηριστικά του ευρωπαϊκού οράματος, την ανάγκη συνεργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο για την αντιμετώπιση της ανισότητας και φτώχειας, το μεγάλο έλλειμμα δημοκρατίας, τη συγκέντρωση πλούτου στα χέρια των λίγων, την κλιματική αλλαγή και την προώθηση της ειρηνικής διευθέτησης των διαφορών σε μια σειρά από διαλέξεις του Γιώργου A. Παπανδρέου, Προέδρου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, σε Πανεπιστήμια της Κίνας, από τις 23 μέχρι τις 30 Μαΐου.
papand1
Η ανάγκη κοινών δράσεων στο πλαίσιο της ανάπτυξης του Δρόμου του Μεταξιού, είναι ένα ακόμη σημαντικό σημείο των παρεμβάσεων του Γιώργου Α. Παπανδρέου και αντικείμενο συζήτησης με μέλη της κινεζικής ακαδημαϊκής κοινότητας.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είχε και έχει προγραμματισμένες ομιλίες στο Κεντρικό Ινστιτούτο Σοσιαλισμού, στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Γιαντσίνγκ και την Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πεκίνου, το Πολυτεχνείο της Σαγκάης, το Κολλέγιο Γκούνγκσα της Χαρμπίν, την Σχολή Πολιτικών Μηχανικών της Βουχάν και το Πανεπιστήμιο Γιουνάν της πόλης Κουνμίνγκ.
papand2
Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή νέων στις ομιλίες αλλά και το ενδιαφέρον για την Ελλάδα, τον πολιτισμό της και την εμπειρία της οικονομικής κρίσης. Επίσης, η αγωνία για τις επιπτώσεις μιας άναρχης παγκοσμιοποίησης στο πλαίσιο της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου