Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

Θεσπρωτία: Συνελήφθη επικίνδυνος λαθρομετανάστης κακοποιός – Εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης 60 ετών


Γούρλωσαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί του Α΄ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών όταν διαπίστωσαν ότι ο αλλοδαπός στον οποίο έκαναν έλεγχο στο Ασπροκκλήσι Θεσπρωτίας ήταν ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος κακοποιός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ούτε λίγο ούτε πολύ ποινή κάθειρξης… 60 ετών για πολύ «βαριά» αδικήματα! ..
Ο αλλοδαπός είχε καταδικαστεί με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για συγκρότηση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία κατ’ εξακολούθηση και επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή! Έτσι, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ο οποίος τον έστειλε στην φυλακή, αφού πρώτα του άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς βρισκόταν παράνομα στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου