Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

Κρήτη: Φύλλο και φτερό σπίτια και βοσκοτόπια – Βρέθηκαν ναρκωτικά και όπλα

Καβάλα, Nέο Κόσμο, Θεσσαλονίκη, κρατούμενος, Ξάνθη, κλοπές, Κρήτη
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε χωριό της Πεδιάδος, στην Κρήτη. Στο επίκεντρο των ερευνών βρέθηκε οικογένεια με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις κυρίως ναρκωτικών...
  Η επιχείρηση ξεκίνησε τα ξημερώματα του Σαββάτου με τη συμμετοχή δυνάμεων της Ασφάλειας και της Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου ενώ σημαντικό ρόλο είχαν και οι άνδρες της ΟΕΑ Κρήτης.  Σπίτια, μάντρες, αποθήκες και βοσκοτόπια έγιναν «φύλλο και φτερό». Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν ναρκωτικά, όπλα και σφαίρες, ενώ έχουν γίνει τουλάχιστον δύο συλλήψεις.  Το «ντου» της ΕΛ.ΑΣ. είχε σχεδιαστεί εδώ και ημέρες ύστερα από εμπιστευτική πληροφορία που ανέφερε ότι υπάρχουν ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή.  Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου