Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Κου-κούλογλου: Παλιά μου τέχνη κόσκινο

Το θλιβερό αυτό άτομο, που είναι ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εμφανίζεται και ως δημοσιογράφος, τρομάρα του, αφού προσκύνησε τις διοικήσεις της ΕΡΤ, για να απομυζήσει εκατομμύρια την εποχή που κυβερνούσε το ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει τις αθλιότητες και προκαλεί κάθε μέρα, αποκαλύπτοντας δήθεν σκάνδαλα.

Το, πολιτικά, βδελυρό πρόσωπο, αποτέλεσε για χρόνια το εκτελεστικό δημοσιογραφικό «πιστόλι» του Βήματος, την εποχή της παντοδυναμίας του Ψυχάρη, εκτελώντας συγκεκριμένες αποστολές, και βάζοντας στο στόχαστρο ανθρώπους, πάντα κατ' εντολή του «μεγάλου αφεντικού».
Ποιος άραγε έχει ξεχάσει το κατάπτυστο δημοσίευμα του, για τον «γιο του αγωγιάτη»;

Την τακτική αυτή ακολουθεί και σήμερα μέσα από site ιδιοκτησίας του , παρόλο που αμείβεται ως ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τελευταίο θύμα, η σύζυγος του υπουργού υγείας Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού, την οποία κατηγόρησε ότι πήρε κρατική διαφήμιση, για μια ιστοσελίδα, την οποία η Μπαλατσινού την είχε πουλήσει σε μιντιακό όμιλο, έναν χρόνο πριν.
''Σε αντίθεση με την δική σας καριέρα, η δική μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη'', απάντησε η Τζένη.

Ιδρώνει όμως το αυτί ενός, πολιτικά και δημοσιογραφικά, χαμερπή τύπου, σαν του Κου-κούλογλου;

https://www.lykavitos.gr/kou-kouloglou-palia-mou-texni-koskino

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου