Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 12 Μαΐου 2020

Σήμα κινδύνου από την Ημαθία. Η κατοχική κυβέρνηση την εποικίζει με λαθροεισβολείς


Ημαθία, ώρα κορονοϊού. Σιγή τηλεδιάσκεψης από την κατοχική κυβέρηση. Ο Μητσοτάκης προχωράει στο μπόλιασμα των Ελλήνων με λαθροεισβολείς τζιχαντιστές.

Αναπάντητο το ερώτημα των δημάρχων Ημαθίας και Πέλλας, στην τηλεδιάσκεψη με τα κυβερνητικά στελέχη για το ζήτημα των μεταναστευτικών χώρων στην περιοχή. Τους γενικούς γραμματείς των υπουργείων αγροτικής ανάπτυξης και μεταναστευτικής πολιτικής κ.κ Μπαγινέτα και Γεωργιάδη. Πλην των δομών φυσικά υπάρχουν και διαμένοντες μετανάστες σε αρκετά ξενοδοχεία στην Ημαθία.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ΗΛΙΟΣ οι μετανάστες που θα λάβουν τον τίτλο του πρόσφυγα θα επιδοτηθούν για ένα χρόνο στο ενοίκιο και τα τρέχοντα έξοδα, ώστε να...ενσωματωθούν, βρίσκοντας μάλιστα δουλειές, στην τοπική κοινωνία. Τι θα γίνει όμως με τις δομές; Θα κλείσουν; 

Ή μήπως οι μετανάστες αντικατασταθούν με νέους από τα νησιά; Προφανώς θα ισχύσει το δεύτερο. 

Πέραν του ότι δεν υπάρχουν δουλειές πλέον ούτε για...δείγμα, πλην του διμήνου της εποχικής εργασίας στα χωράφια και τους συνεταιρισμούς, η κυβέρνηση, κρυφίως, επεξεργάζεται την ενσωμάτωση τους στην ηπειρωτική χώρα. Μια ενσωμάτωση που λόγω ισλάμ, δεν είναι εφικτή. Τα μουσουλμανικά γκέτο στην Αγγλία, την Γαλλία, την Δανία, δεν προβληματίζουν τον κ. Μητσοτάκη και την κυβέρνηση του; Θα γίνει και η χώρα μας πειραματόζωο της παγκοσμιοποίησης; 

Απαντήσεις δεν αναμένονται φυσικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου