Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Πέντε ληστείες τη νύχτα σε σπίτια και καταστήματα

«Χτύπησαν» σε Μέγαρα και Καλύβια Δύο εισβολές ληστών σε σπίτια στα Καλύβια και στα Μέγαρα, καθώς και άλλες ένοπλες ληστείες, έγιναν από χθες το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί στην Αττική. Στα Καλύβια, στις 7 χθες το βράδυ, τρεις άγνωστοι μπήκαν σε μονοκατοικία και με την απειλή όπλων ακινητοποίησαν την ιδιοκτήτρια και αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή. Στις 3.30 τα ξημερώματα στα Μέγαρα, επίσης τρεις άγνωστοι που φορούσαν κουκούλες, μπήκαν σε μονοκατοικία παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα και αφαίρεσαν από την ιδιοκτήτρια, διάφορα τιμαλφή άγνωστης χρηματικής αξίας. Δύο ακόμα ληστείες έγιναν σε σούπερ μάρκετ στη Μεταμόρφωση και σε μίνι μάρκετ στο Μαρκόπουλο, ενώ στον Νέο Κόσμο, τέσσερις άγνωστοι τραυμάτισαν με μαχαίρι στον γλουτό οδηγό μοτοσικλέτας, του πήραν το δίκυκλο και εξαφανίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου