Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Μέχρι και την καμπάνα εκκλησίας είχε κλέψει το "δίδυμο" των κλεφτών!

Είχαν "γδύσει" το Ρέθυμνο δύο Αλβανοί, ηλικίας 33 κι 26 ετών, που συνελήφθησαν, τελικά, προχθές για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Από την έρευνα της αστυνομίας προέκυψε ότι το "δίδυμο" είχε
κάνει έξι κλοπές, με "κέρδη" 155.000 ευρώ! Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, οι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν προχθές το απόγευμα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση. Ειδικότερα, το πρωί της 22.12.2012 φέρονται να έκλεψαν από χώρο εργοταξίου εταιρίας παραγωγής αδρανών υλικών, ένα μοτέρ άντλησης υδάτων και καλώδιο χαλκού μήκους 350 μέτρων, αξίας 20.000 ευρώ. Από την προανάκριση που έγινε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι ο 33χρονος και ο 26χρονος, χρησιμοποιώντας ένα φορτηγό, έκλεψαν τα είδη αυτά και στη συνέχεια προσπάθησαν να τα διαθέσουν προς πώληση σε κατάστημα εμπορίας μετάλλων στο Ρέθυμνο. Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, αναζητήθηκαν οι δράστες, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας. Από τη συνεχιζόμενη προανάκριση προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, μαζί με ακόμη δύο άτομα που αναζητούνται, από το Μάρτιο του 2012 είχαν κάνει άλλες πέντε κλοπές καλωδίων χαλκού και διαφόρων άλλων αντικειμένων από το εργοτάξιο της ίδιας εταιρίας, συνολικής χρηματικής αξίας 133.500 χιλιάδων ευρώ. Επίσης είχαν κλέψει καμπάνα Εκκλησίας, από την Τοπική Κοινότητα Μικρής Γωνιάς Ρεθύμνου, χρηματικής αξίας 800 ευρώ! Το φορτηγό κατασχέθηκε ως μέσο διευκόλυνσης και τέλεσης εγκληματικής ενέργειας. Εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες πράξεις. Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου