Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ελληνική καινοτομία στην αγορά της Γερμανίας



Ελληνική καινοτομία στην αγορά της Γερμανίας

Δύο Ελληνές, ο Τζάκο Καράσσο και ο Ηλίας Παντελάκης, έχουν φέρει τα πάνω κάτω στις ηλεκτρονικές αγορές και πλέον στοχεύουν την αγορά της Γερμανίας για να κάνουν την καινοτομία τους γνωστή και στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Η καινοτομία αυτή ακούει στο όνομα dealingers.com. Στην εγχώρια αγορά έχουν ήδη ξεκινήσει και πουλάνε επώνυμα προϊόντα με απίστευτες εκπτώσεις που αγγίζουν το 60%! Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, μπορείτε να βρείτε προϊόντα τεχνολογίας, μόδας αλλά και συσκευές σπιτιού σε απίστευτες τιμές. Η μέθοδος του dealingers.com είναι μεν καινοτομική αλλά είναι πολύ απλή.
Στην ιστοσελίδα, το κάθε προϊόν είναι και μια ξεχωριστή δημοπρασία. Κάθε προϊόν ξεκινάει με την αρχική τιμή του (με την τιμή λιανικής δηλαδή) και αναλόγως πόσοι χρήστες συμμετέχουν στην κάθε δημοπρασία, τόσο περισσότερο πέφτει και η πραγματική αξία πώλησης. Αξίζει να το δείτε και απο μόνοι σας και να δείτε και τι άλλα προϊόντα έχουν πουληθεί μέχρι και σήμερα!
Οι εμπνευστές της ιδέας αυτής δηλώνουν πως, στην αγορά της Γερμανίας τα αποτελέσματα που περιμένουν είναι πολλαπλάσια από αυτά της Ελλάδας εάν αναλογιστούμε πως οι Γερμανοί καταναλωτές είναι πιο ώριμοι στο κομμάτι των ηλεκτρονικών αγορών και φυσικά, δεν βρίσκονται σε περίοδο κρίσης όπως βρισκόμαστε εμείς εδώ.
Μπείτε στο dealingers.com και ανακαλύψτε από μόνοι σας, πόσο διασκεδαστικό είναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου