Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Η άρση της βουλευτικής ασυλίας! «Δημοκρατία» αλλά καρτ


Γράφει ο πολίτης Π. Παπαγαρυφάλλου

Το συμμοριακό  «πολιτικό» σύστημα θωρακισμένο με το χυδαίο άρθρο 86 του Συντάγματος και λειτουργώντας στα πλαίσια της βουλευτικής συντεχνίας, προστάτεψε και προστατεύει τους... δημοκρατικούς βουλευτές που ξεπέρασαν τα όρια του ποινικού νόμου.
Μʼ αυτές τις «δημοκρατικές» αντιλήψεις το «δημόσιο πτυελοδοχείο» ή «μπορντέλο» αρνήθηκε να ψηφίσει την άρση της βουλευτικής ασυλίας για εκατοντάδες βουλευτές.
Στα σαράντα χρόνια της «δημοκρατικής» λειτουργίας του έδωσε
τη συγκατάθεσή του, για την άρση της ασυλίας, μόνο στο ένα τοις εκατό, δηλαδή από τις χίλιες αιτήσεις άρσεως που ζήτησε η Δικαιοσύνη έδωσε τη συγκατάθεσή του μόνο σε δέκα, δηλαδή ένα στα εκατό.
Αντίθετα, μέσα σε διάστημα τεσσάρων μηνών και σε χρόνο ρεκόρ, Δικαιοσύνη και Βουλή αποφάσισαν την άρση της ασυλίας τεσσάρων βουλευτών της «Χρυσής Αυγής».
Είναι αυτονόητο ότι τα εγκλήματα διαφθοράς των «δημοκρατικών» βουλευτών είναι  ασυγκρίτως βαρύτερα από την ανατροπή πάγκων με τα άπλυτα σώβρακα!
Σοβαρευτείτε: Θα αυξήσετε τα ποσοστά της γεωμετρικά. Ο πανικός είναι πολύ κακός σύμβουλος στη ζωή και στην πολιτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου