Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Κατά λάθος καταψήφισε η Χ.Α. την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ

Εκ παραδρομής ψήφισε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Μιχάλης Αρβανίτης, την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για συνέχιση των ερευνών προς διερεύνηση της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ. Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής έστειλε επιστολή προς τον....
πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία αναφέρει: "Ενημερώνω την επιτροπή ότι εκ παραδρομής καταψήφισα τη σημερινή πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ που ετέθη στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, ενώ πρόθεση μου ήταν να την υπερψηφίσω . Παρακαλώ όπως διαγραφεί το σχετικό από τα πρακτικά και η ψήφος μου να προσμετρηθεί ως θετική". Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η Χρυσή Αυγή, όπου σημειώνεται: "Η Χρυσή Αυγή επιμένει στην πάγια θέση της για απόλυτη διαλεύκανση κάθε υπόθεσης μαύρου πολιτικού χρήματος. Να δοθούν στη δημοσιότητα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ και να διερευνηθεί από την Δικαιοσύνη το πόθεν έσχες όσων έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου