Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στην ΑΣΟΕΕ...με τον Σύριζα σε ρόλο Υπερασπιστή !

 Αλλοδαποί πετούσαν πέτρες στους Αστυνομικούς και τους προκαλούσαν Σε ρόλο υποστηρικτή - υπερασπιστή  η Βουλευτής του Σύριζα Μαρια Μπόλαρη !
Προφανώς η κυρία βουλευτής υποστηρίζει τους αλλοδαπούς λαθροεμπόρους εναντίον των Ελλήνων καταστημαρχών ...Να την χαιρόσαστε !
Αστυνομική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη απο τις 3.30 το μεσημέρι στην ΑΣΟΕΕ με 16 προσαγωγές αλλοδαπών μικροπωλητών οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών μπήκαν στο προαύλιο και άρχισαν να πετούν πέτρες εναντίον τους.
Ο εισαγγελέας, με τη συγκατάθεση του αντιπρύτανη, έδωσε εντολή στις αστυνομικές δυνάμεις να μπουν μέσα στο προαύλιο χώρο αλλά και στους χώρους του πανεπιστημίου, όπου αυτή την ώρα γίνονται έλεγχοι.
Σύμφωνα με την αστυνομία μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί μέσα στους χώρους του πανεπιστημίου 17 σάκοι με προϊόντα παρεμπορίου, 17 κράνη, 6 αντιασφυξιογόνες μάσκες, 40 κοντάρια ξύλινα και μεταλλικά, 50 κενές φιάλες από μπύρες καθώς και εξοπλισμός για την εκπομπή ραδιοφωνικού σταθμού.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μαρία Μπόλαρη καταγγέλλει πως οι μικροπωλητές ήταν το πρόσχημα για να μπουν οι αστυνομικοί στο χώρο του πανεπιστημίου και να κάνουν μία επιχείρηση όμοια με εκείνη που έγινε πριν απο λίγες μέρες στη Βίλα Αμαλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου