Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Καμμία ψήφος για τήν εκλογή ΠτΔ νομιμοποίησης της μνημονιακής κυβέρνησης. Διεμβολίζεται η Κ.Ο τών ΑΝ.ΕΛ.

Μέσα σε κλίμα γενικής πολιτικής αμφισβήτησης , ρευστότητας και αβεβαιότητας που επικρατεί στήν χώρα και ανθρώπινης δυστυχίας ενόψει τής προεδρικής εκλογής φσίνεται οτι το Μαξίμου και η κλυδωνιζόμενη Κυβέρνηση επιχειρούν συστηματικά ,απροκάλυπτα να διεμβολίσουν μεταξύ αλλων τήν Κ.Ο.τών ΑΝ.ΕΛ που αποφάσισαν ομόφωνα στο πρόσφατο συνέδριο τους στίς 21Νοεμβρίου να μήν ψηφίσουν κσνέναν Υποψήφιο για ΠτΔ με τήν παρούσα βουλή, προσπαθώντας να εξασφαλίσει ψήφους για τήν συμπλήρωση τών απαιτούμενων 180 μετά τήν επιτευχθείσα δικαστική εξουδετέρωση και πολιτική απενεργοποίηση της ΧΑ. Χαρακτηριστική η περίπτωση του δικαιολογημένα αποπεμφέντος και νωρίτερα αυτονομηθέντος απο τήν Κ.Ο.Παναγ.Μελά βουλευτή Πειραιώς που διαχώρισε τήν θέση του διαφοροποιήθηκε και αποστασιοποιήθηκε απο τήν ενιαία γραμμή τού κόμματος και δικαιολογεί τήν στάση του επαμαλαμβάνοντας οτι θα στσθμίσει και θα εξετάσει χωριστά τήν κάθε υποψηφιότητα και θα ψηφίσει κατα βούληση με τήν γενικόλογη και μάλλον αοριστόλογη, διόλου πειστική επίκληση και πρόφσση τού ευρύτερου συμφέροντος της πατρίδας. Ηθικό και εντιμο θα ηταν για έναν κοινοβουλευτικό ανδρα οταν διαφωνεί για ενα τόσο μείζον ζήτημα με μία ξεκάθαρη και κρίσιμη πολιτική απόφαση τού κόμματος του αντι μέ τήν ψήφο του να νομιμοποιήσει τήν καταστροφική πολιτική της απερχόμενης κυβέρνησης και τήν πολιτική επιβίωση και μακροημέρευση της της να παραιτηθεί αμεσα χωρίς υπεκφυγές και προσχηματικές δικαιολογίες του βουλευτικού αξιώματος που συνεχίζει να καταλαμβάνει , διότι σήμερα στήν κοινωνία δίδει δυστυχώς τήν εντύπωση ενδεχομένως εσφαλμένη, αφου αποκλίνει της ενιαίας κομματικής γραμμής τών ΑΝ.ΕΛ., οτι συνομιλεί,εχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας μέ τήν καταρρέουσα μνημονιακή κυβέρνηση που οι πολίτες αποδοκιμάζουν πλήρως και ενδεχομένως διαπραγματεύεται πολιτικά τήν ψήφο του.

Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ.δικηγόρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου