Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Καταπολεμήστε τους πονοκεφάλους με αυτό το βότανο από το Άγιο Όρος

kalamos
Κάλαμος
Το φυτό αυτό έγινε γνωστό ως τονωτικό και διεγερτικό. Χρησιμοποιούμε το ρίζωμά του και είναι ένα σημαντικό γιατρικό για την πέψη. Καταπραΰνει τη δυσπεψία απελευθερώνοντας αέρια. Τονώνει το νευρικό σύστημα.
Χρησιμοποιείται λοιπόν για όλα τα προβλήματα της πέψης, δηλαδή τυμπανισμό, κολικούς, αέρια, σπασμούς των εντέρων, φούσκωμα, ακόμα και πονοκεφάλους που προέρχονται από δυσφορία.
Προέρχεται από την Ινδία και σήμερα υπάρχει σε πολλά μέρη του κόσμου. Το βρίσκουμε κυρίως κοντά σε νερό, (λίμνες, ποτάμια)
Ακολουθούν οι ευεργετικές ιδιότητες του βοτάνου:
-Είναι κατάλληλο για το καθάρισμα της φωνής, τους πονοκεφάλους, τις καούρες, τα φουσκώματα και τη καταρροή
-Βοηθά την πέψη
-Απελευθερώνει αέρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου