Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ο Μετεωρίτης απ'οτι φαίνεται έρχεται κατευθείαν, και τώρα μωρη θεία τι γίνεται.

Μανδαμ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ πατε καλα;;;Αν δεν περασουν τα μετρα θα κοπουν οι συνταξεις???μηπως αντι να κοπουν οι συνταξεις να κοβατε τον παχυλο μισθο σας? ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΩΤΗ ΕΣΥ..εσεις δεν ειστε αυτοι που λεγατε εχετε προγραμμα,εσεις δεν ειστε αυτοι οταν καποιοι σας ελεγαν το αντιθετο,,,,επρεπε να καταστραφουν τα παντα για να το καταλαβετε,,,τοτε ειστε ασχετοι..που ειναι η φοροδιαφυγη που θα βρισκατε,,,ρε δεν μας παρατατε,οτι λετε στις 10 λεξεις οι 9 ειναι παραμυθι...ριξε καμια ζειμπεκια εσυ και μην νοιαζεσαι τι θα γινουν οι συνταξεις,,,μην αγχωνεσαι τοσο πολυ ,το αγχος κανει κακο στην επιδερμιδα...Δηλ το μοτιβο τωρα ειναι οτι...βρηκαμε καμενη γη.. Κι ομως προεκλογικα λεγανε οτι δεν θα χρησιμοποιησουμε το επιχειρημα της καμενης γης αλλα θα εφαρμοσουμε το προγραμμα της Θεσσαλονικης. Οταν τους ελεγε ο Σαμαρας οτι δεν βγαινει το προγραμα,χαλουσαν γη και ουρανο οτι ο Σαμαρας κινδυνολογει, μεχρι που παρουσιασαν και διαφημηση οτι θαρθη μετεωριτης τοννων και θα γινη καταστροφη. Ο Μετεωρητης απ'οτι φαινεται ερχεται κατέυθειαν, και τωρα μωρη θεια τι γινεται. ? Η δικαιολογια ετοιμη, παραλαβαμε καμενη γη. Παντως μιολαμε για πολυ αντιπαθητηκη φατσα η Γεροβασιλη, μιλαμε σταζει αλαζονεια, απιστευτη. Αλλα ας μην παραπονιουμαστε, αυτους ψηφισαν οι Ελληνες, δεν ακουνε τιποτα, για ολα φταιει Σαμαρας, Χωρια που σε λιγο θα ειμαστε εξω και απο την Σενγκεν, θα μας γεμισουν λαθρομεταναστες. ηδη υπαρχει σχεδιο να σταματανε οι ροες στα Σκοπια. Ηταν φυσικο. Μονο τρελλοι και ανοητοι πιστευουν οτι μπορουν να υποδεχθουν ολη την Μεση Ανατολη.

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου