Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Τέλειωσαν τα ψέματα, και μαζί και η Ελλάδα.

Στο Ελαδιστάν αν είσαι αριστερός είσαι πατριώτης, αν είσαι αριστερός είσαι αγωνιστής, αν είσαι αριστερός είσαι ανθρωπιστής, αν είσαι αριστερός είσαι προοδευτικός , ο αριστερός μόνο πολέμησε για την ελευθερία της πατρίδας, ο αριστερός πολέμησε τους εισβολείς, και δεν τους ξεχωρίζω σε ναζί και δημοκράτες γιατί δεχθήκαμε και δεχόμαστε επιθέσεις από δημοκρατικά και ναζιστικά κράτη , και η αντίσταση είναι ίδια . Στο Ελλαδιστάν αν δεν είσαι ένα από τα παραπάνω, αν δεν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες είσαι φασίστας. Αυτό μόνο στην Ελλάδα μπορεί να συμβαίνει, μόνο στην Ελλάδα οι έννοιες πατρίδα, πατριώτης έχουν διαφορετικό νόημα. Πέρασε τόσα χρόνια στην νεολαία μας μέσα από τα σχολεία, τις τηλεοράσεις, ότι χειρότερο στο να καταντήσουν τους Νεοέλληνες μπαχαλάκηδες, τεμπέληδες , κηφήνες, σε τόσο βαθμό που πιστεύουν τα παραμύθια που τους πασάρουν κατά καιρούς με τα λεφτά υπάρχουν, με τα ζάπεια, με το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, με με. Ρε ρεμάλια αν δεν δουλέψετε, αν δεν ιδρώσετε, αν δεν ξυπνήσετε από τις 3 - 4 το πρωί για να πάτε στην δουλειά λεφτά δεν υπάρχουν, τέλειωσαν και τα δάνεια. Πόσους θα διορίσει ο Αλέξης, ποιος θα δουλέψει με φορολογία εισφορές 80 % για να τρώνε οι κηφήνες . Τέλειωσαν τα ψέματα, και μαζί και η Ελλάδα.

αναγνωστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου