Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Παγκόσμια Προστυχιά...

worldprost
Γράφει ο πολίτης Παν. Παπαγαρυφάλλου
Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών
και Δήμου Αθηναίων

Το έκανε κι’ αυτό η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
Διόρισε με υψηλούς μισθούς τρεις επικεφαλής του οργανισμού ο οποίος δεν συνεστήθη ακόμη και δεν λειτουργεί. Πρόκειται να συσταθεί αλλά η προκαταβολή του ενός εκατομμυρίου ευρώ δόθηκε ως προίκα, από το πετσόκομα των συντάξεων.
Σύμπτωση: Ο διευθύνων σύμβουλος είναι σύζυγος της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κ. Καφαντάρη!
Ιδού το νέο ήθος της «Αριστεράς»!
ΣΑΠΙΛΑ. Πολύ σαπίλα σε τόσο λίγο χρόνο.
Πτάνα Ελλάδα, ποτέ δεν θα ισιώσεις, όπως έλεγε και ο Γέρος του Μοριά. Όσοι βουλευτές ψήφισαν παρών, είναι συνεργοί στην πολιτική προστυχιά. Ολίγο έγκυος δεν υπάρχει, όπως δεν υπάρχει
και ολίγη πολιτική ηθική. Θα πρέπει να θυμίσω στους «αριστερούς» του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο μαρξισμός δίνει μεγάλη σημασία στο κεφάλαιο της ηθικής όλων των επιπέδων και είναι αυτή που τον διαχωρίζει από την αστική ηθική (Για το σημαντικό αυτό θέμα βλ. το κεφάλαιο: «Η ανθρώπινη ηθική και ο κομμουνισμός», στο έργο μου: «Η κομμουνιστική ουτοπία», εκδ. β’ «Πελασγός» - Γιαννάκενας – Αθήνα 2013, σελ. 141 επ.) «Μαρξιστές» του γλυκού νερού. Σας θυμίζω ότι πριν από χρόνια, ο αστός υπουργός που υποστήριζε ότι «το νόμιμον είναι και ηθικόν», τον έφαγε το σκοτάδι. Σεις τι θα κάνετε; Τι θ’ απαντήσετε σε όσους αριστερούς έδωσαν τη ζωή τους για μια ΆΛΛΗ κοινωνία και μια ΆΛΛΗ ηθική;
Υ.Γ. Μετά το σάλο που ξέσπασε γι’ αυτό το πολιτικό σκάνδαλο, ο διορισθείς σύζυγος δήλωσε ότι «παραιτείται του μισθού», καταγγέλλοντας «πολιτική σκοπιμότητα»!
Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου