Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ετοιμάζουν ΣΧΕΔΙΟ “ΕΚΤΡΟΠΗΣ”-Στήνεται σκηνικό “εξέγερσης” με “άρωμα” πρακτόρων. Μέτρα της ΕΛΑΣ.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί κάτι από όλα αυτά

Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφόρηση του thefaq,gr τις τελευταίες ώρες ( πιο συγκεκριμένα από νωρίς το μεσημέρι ), στο Μαξιμου έχουν γίνει δέκτες πληροφοριών , οι οποίες φέρουν, ήδη σε εξέλιξη απο κάποια αταίριαστα μεταξύ τους “παρακεντρα” ( πολυςυλλεκτικης αφετηρίας και διαφόρων προελεύσεων ), να στήνεται “σκηνικό ” αγανακτισμενων και “αυθόρμητης” εξεγερσης για τις 4 Φεβρουαριου,. Πιο συγκεκρίμενα έγινε γνωστό οτι προετοιμαζονται ασχημα επεισόδια και προβοκάτσιες στυλ αγανακτισμένων το 2012.

Εξ ου και το προοίμιο με τα δήθεν επεισόδια ακραίων και την παρουσία αλλοδαπών τραμπούκων στην Αθήνα. Ξαφνικα ” παρουσιάστηκαν “ από το πουθενά, ναζι απο την Ευρωπη στην Αθηνα και όλα αυτα σε μια ξαφνική όξυνση του κλίματος με αφορμή και την παραςταση με κείμενο Ξηρού στο Εθνικό. Ταυτόχρονα ” επανεμφανίζεται “ δυναμική η ΧΑ, με προγραμματισμένη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο, ενώ πυκνώνουν και τα σύνεφα της έντασης από το αγροτικό και τους φορτηγατζήδες, που μπήκαν ” αιφνιδιαστικά ” στο παιχνίδι του ” αποκλεισμού ” των δρόμων.

Οι πληροφορίες μάλιστα φέρουν κάποια ” σωματεία ” περισσότερο … δυναμικά, να σκέφτονται ακόμα και να ” κατεβούν ” με βαριά οχήματα προς την πρωτεύουσα την Πέμπτη, στην Γενική Απεργία..

Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής. απαγορεύτηκαν για το Σάββατο όλες οι συγκεντρώσεις στο κέντρο των Αθηνών από τις 06.00 ως τα μεσάνυχτα.

Υπενθυμίζεται ότι για τις 15.00 είχε προγραμματιστεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της οδού Ρηγίλλης, στον χώρο όπου βρίσκεται το μνημείο των Ιμίων, για να παρεμποδιστεί η εκδήλωση που είχε προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή για τις 19.00 μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

Αν επαληθευθούμε στις πληροφορίες που έχουμε, θα έλεγα οτι, το όλο κλίμα εχει ” άρωμα “ απο παλιά. Απο το ’89 και την εποχή Δημητροκάλλη , Γρυλλάκη , Κωνστ Μητσοτάκη. Ιδωμεν…

politikanet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου